Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie tego

dziewictwo, a pierwszy raz!!!!

Polecane posty

Gość boje sie tego

mam 23lata i jestem dziewica,boje sie ze gdy znajde faceta to bede sie bala uprawaic sex:-o pierwszy raz i w ogole:-O a jak bedzie bolalo?w ogole jak facet mnie wysmieje?:-o

Gość Misiek_84
Hej nie masz się czego obawiać:) I to dobrze że tak długo nie współżyłaś:) Co do bólu to nie boli wiec się nie bój na początku tylko poczujesz że coś wchodzi:) i tyle ale rozluźnij sie i będzie przyjemnie w końcu to sex najwspanialsza sprawa jaką można przeżyć z ukochaną osobą:) Napewno bedzie Ci wspaniale a nie strasznie:) Pierwszy raz przeżyj tylko w tedy gdy będziesz pewna a nie bo chłopak chce czy wypada w tedy nic nie bedzie boleć:) Musisz być również podniecona czyli dobrze nawilżona i wszystko bedzie ok. Napewno Cię nie wyśmieje jeśli Cię kocha.

Gość MAriusz BHP
byleby to nie było z kimkolwiek, osoba zaufana nie wyśmieje a pomoże w "ciężkich" chwilach sex to coś zajebistego inaczej nikt by go nie uprawiał :P

Gość MAriusz BHP
no boleć może (nie musi) a gdzie pisałem że nie? :P

Gość Misiek_84
Bo na jeźdźca masz mieśnie napięte:P wiec gostek Cię wprowadził w błąd:) a jak leżysz na plecach rozluźniona w tedy looz:) Ja z moją ukochaną nie miałem żadnych problemów:) i mówiła że było super:) że bała sie niepotrzebnie;)

Gość boli jak cholera
niestety, faceci sciemniaja bo nie maja pojecia jak to boli, moj pierwszy raz odczulam jak wlozenie ostrego noza, krzyknelam az siebie sama zaskoczylam, pozniej nastepne razy tez bolaly, w koncu coraz mniej ale bolaly, dlatego takie wazne jest zeby przezyc to z kims kto cie za chwile nie zostawi, kogo kochasz i kto ciebie bedzie kochal!

Gość Misiek_84
Dobra już nic nie pisze:P chciałem dziewczynę na duchu podnieść żeby sie nie bała a wy ją straszcie jak chcecie:P hehe

Gość no fakt mozna i na duchu
podniesc, nie chcialam tylko zeby byla zaskoczona :( doradzam dluuuuuga gre wstepna i lampke wina:) ale tylko lampke i dobre nawilzenie

Podnieść na duchu, ale nie okłamywać. Czy będzie bolało - niekoniecznie. Nie musi też być krwi, więc nie ma się co stresować na zapas. Ale czy będzie Ci dobrze - w sensie orgazm - na to nie licz.

Im dłużej człowiek z tym zwleka tym bardziej się potem stresuje przed 1 razem... Każda dziewczyna się boi, to logiczne, ale najlepiej zrobić to na spontana a nie z 2 miesięcznym planowaniem co do minuty, bo umrzesz ze strachu na kilka h przed:)

Gość Misiek_84
Ja tam nie wiem moją panne nic nie bolało tylko pamiętam że Babcia zadzwoniła jak byliśmy w trakcie hehe:P a to było 3 lata temu:D dziwne jakie rzeczy człowiek potrafi zapamiętać:P hehe

Gość boje sie tego
Misiek to mowisz ze w takiej poazycji jak piszesz jest mniejsze prawdopodobienstwo ze bedzie mnie bolec?? wiem ze moze bolec...ale nie musi...tym bardziej ze ginekolgo mi powiedzial,ze mam bardzo giętka blone i dosc elastyczna,ze jak partner bedzie juz mial dosswiadczenia,bedzie wiedzial co i jka:-P to wtedy tez jest mniejsze prawdobodobienstwo ze bedzie bolec??czy to prawda???jak mysliecie??

Gość boooja00
A mnie bolało minimalnie a krew wg nie leciała

Gość boje sie tego
a co do czasu kiedy mam to zrobic to nie zamierzam tego zrobic tylko po to aby miec to "z glowy".spotykalam sie z kilkoma chlopakami ale z zadnym nie bylam pewna ze tego chce.........no moze z jednym bardziej...ale nie zdecydowalam sie poniewaz....on mial duzo lasek,nadal ma ich na peczki,jest obcykany "w tych sprawach"a ja niedoswiadczona wiec lipa:-O po co mu taka jak jak skoro moze miec taka -doświadczona........mimo ze bardzo mnie pociaga i wiem ze gdbym chciala....to by TO bylo-bo nieraz robil mi podteksty.....to nie chce tego zrobic.......bo on mnie raczej traktuje jak dobra znajoma...nie kocha mnie:-(

Gość jesli nie szczepilas
sie przeciwko wirusowi HPV to lepiej sie zabezpiecz albo zrob szczepionke, szczepic mozna sie w kazdym wieku ale najlepiej jak sie jest dziewica bo wtedy jest pewnosc ze nie jestes nim zarazona... 70% facetow jest nosicielem tego wirusa ale nigdy nie zachoruje a u kobiet powoduje on min. raka szyjki macicy!! i kilka innych odmian raka, wirus HPV moze sie uaktywnic nawet za 20 lat...skorzystaj z tego ze jestes dziewica i zaszczep sie albo zabezpiecz.