Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Torek

Feromony - to dziala

Polecane posty

Gość Torek

Panowie i panie podchodzilem do feromonow sceptycznie, kupilem Pheromaxa i cos wam powiem, podczas pobytu e clubach czy dyskotekach nie moge sie opedzic od dziewczyn :))) takiego brania jeszcze nigdy nie mialem

Gość hyhyuhhu
jak masz krzywy ryj i jestes niski to ci nic nie pomoze

Gość hihihaha2
hej, torek, tez mam probke pheromaxa, ale jeszcze nie uzywalam, bo mam rowniez probke perception i on chyba dziala :)

Gość Sadownik43
mężczyźni z wąsami są przystojniejsi czerwone samochody szybciej jeżdżą

Gość jak mam okres
to tez wydzielam feromony:D i o zgrozo:D dzialaja

Gość Torek
chcialem sie tylko z wami tym podzielic , a zawsze jestem domyty, elegncko ubrany i mam nienaganne maniery , ale zachowanie wobec mojej osoby po uzyciu tego produktu przechodzi wszelkie wyobrazenia , to jedyny feromon ktory polecam, zapomnijcie o tanich podrobkach z allegro, na nich sie przejechalem , dopiero kupujac cos konkretnego stweirdzam ze dziala tak jak ma :)

Gość Torek
a jak stosujesz perception ? bo jeszcze nie uzywalem :) na ile razy starcza ta saszetka ?

Gość hihihaha2
niby pisza ze na 2 razy, ale chyba starcza na wiecej, w sumie to zalezy ile chcesz zaaplikowac, ja sobie smaruje szyje i nadgarstki, potem perfumy, bo wtedy nie czuc zapachu feromonow, tak pisali na ulotce ze to sie uzywa z perfumami :) to mowisz ze ten pheromax taki rewelacyjny???

Gość Torek
na mnie sie sprawdza :) oczywiscie trzeba go maskowac dobrymi perfumami :))) mailem duzo przygod zwiazanych z uzywaniem tego specyfiku , czasami to dziewczyny same przejmuja inicjattywe , ale produkt daje rade :)

Gość hihihaha2
ten perception bardziej dziala tak, ze ludzie zaczynaja cie bardziej lubiec, ze chetniej z toba gadaja i sa mili :) zobaczymy jak dziala pheromax :) kupilam probke, bo cena jest dosc wysoka i najpierw chcialam wyprobowac czy na prawde dziala

Gość ile można ze sobą gadać
to skutek uboczny stosowania "feromonów"?

Gość Sadownik43
ACHTUNG! KRYPTOREKLAMA

Gość czy dla kobiet
sa tez takie feromony ? Gdzie Wy to kupujecie i za ile ?

Gość Torek
napisalbym ale zaraz napisza ze reklama :) pheromax dla kobiet tez jest , ile kosztuja ? wiesz cos co ma byc dobre musi kosztowac , za 14 ml pheromaxa z przesylka kurierem placilem ok 300 zl

Gość Torek
@hihihaha2 ja nie chciaslem probki bo probki jakby co nie mozna zwrocic, w przypadku tej duzej butli , w kazdej chwili jest mozliwy zsrot i z tego co wiem sprzedawca zwraca calosc kasy

Gość oooo chorera
to chyba taniej bedzie sie niedomyc ;)

Gość hihihaha2
zadna reklama, kupilam z czystej ciekawosci za probke placilam 38zl + dostawa czyli razem 51zl , a 14ml kosztuje 269zl

Gość hihihaha2
torek, pewnie zamawiales na tej samej stronie co ja :)

Gość Torek
a co ty myslales ? ze 10 zl ? :)))) uzywa sie tylko jednego psikniecia, 14 ml to okolo 280 pelnych psikniec , wiec nie jest takie drogie

Gość Torek
@hihihaha2 chyba od tego samego sprzedawcy :) podchodzilem do tego bardzio sceptycznie i nie kupilbym, ale .... sprzedawca gwarantuje 100 % zwrot gotowki w przypadku gdybym nie zauwazyl zadnych zmian , niewazne czy odeslalbym 1/4 pojemnika czy 1/3 , a probki juz nie oddasz , wiec 50 zl w plecy :)

Gość hihihaha2
no wiem, ale cholera wie czy zwrocili by kase, wiec wolalam miec w plecy 50 zl ,a nie 300zl, ale przykonalam sie ze jest bardzo w porzadku ta firma i na pewno by mi zwrocili w razie czego...zobaczymy moze zamowie 14ml :)

Gość hihihaha2
no wiem, ale cholera wie czy zwrocili by kase, wiec wolalam miec w plecy 50 zl ,a nie 300zl, ale przykonalam sie ze jest bardzo w porzadku ta firma i na pewno by mi zwrocili w razie czego...zobaczymy moze zamowie 14ml :)

Gość Torek
skad jestes ? jak ze slaska to napisz, wybierzemy sie dzis na inpreze, zobaczysz co sie dzieje jak obojetnie jaka dzieewczyna postoi kilka minut obok mnie ? co mam reklamaowac ? ja tego nie sprzedaje :)

Gość Torek
Umowiony ze znajomymi spotykamy sie w jednym z warszawskich klubow. wchodzimy do srodka ok 21. Jest jeszcze malo osob. W sumie jest nas 7 osob. Na poczatku zadnej specjalnej reakcji ze strony otoczenia. Znajomi jak sie rozgadali, zamowilismy po piwku. Barmanka nawet byla mila, co sie zadko zdarza, bo one zwykle sa zimne jak skur... Dochodzi godzina 23. W klubie duzo osob, praktycznie nie mia wolnego miejsca. Zamawiamy 2x0,7L czysciochy i idziemy w tany. Ja niestety jako kierowca "wesolego auta" bylem o "suchym pysku" ale nie przeszkodzilo mi to w dobrej zabawie. po 10min podskokow szybka wizyta w kibelku i w obroty poszla chusteczka z The Edge. na to 0,5 psikniecia PHX Powracam do zabawy. Wyglupiamy sie ze znajomymi na parkiecie i po jakis 10min widze ze obok mnie nie ma juz facetow tylko 4-5 lasek, co prawda nie patrza sie jakos na mnie specjalnie ale i to mi dalo do myslenia. Jakby tego bylo malo, jedna panna, ktora zostal "poderwana" przez jakiego goscia, tanczac z nim praktycznie ciagle sie na mnie patrzyla. Inna laska tez z chlopakiem co chwila rzucala mi spojrzenia A w tancu krecila dupka w moja strone. Mozliwe ze to moje subiektywne odczucie, ale znajomi tez to zauwazyli. Znajomi strasznie sie rozgadali, jeden z kumpli podczas rozmowy praktyczne ciagle klepal mnie po ramieniu, co nigdy mu sie nie zdarzalo nawet po alkoh. Moja panna praktycznie co chwila sie do mnie wtulala i ciagle mi mowila ze mnie kocha i takie tam. (zwykle nie jest taka w miejscach publicznych nawet po alkoh.) Po chwili dlugi naprawde dlugi pocalunek. O co chodzi..... Dziewczyna mojego kumpla, kiedy tanczylem nagle zaczela sie obok mnie wyginac niczym laska na rurze ocierac sie o mnie, bylem troche zaskoczony bo nie wiedzialem jak odbierze to jej chlopak, moj dobry kolega, ale wszystko bylo ok. Kolo sie nawet cieszyl ze jego laska sie dobrze bawi.

Gość Torek
Dzis znowu doswiadczylem fajnej sytuacji. moze jestem juz przewrazliwony na kazda z deka bardziej dziwna reakcje otoczenia ale.... Wpadam do zaprzyjaznionej firmy, jak zwykle po towar. W handlowym jest moja znajoma i jakis nowy koles. Rozmawiam chwilke z kolezanka, przechodze obok niej praktycznie tak ze sie ocieramy o siebie. Pragne zauwazyc ze bylem tuz po aplikacji PHX. Minelo moze 10min. Koleznaka wydaje mi towar, jednoczesnie rozmawiamy. Widze ze zaczyna sie dziewczyna gubic, towar lezy naszykowany dla mnie, trzyma go reku ma w reku moja fv i pyta sie czy to te rzeczy. Patrze sie na nia, prosto w oczy (oczy -- te co sluza do patrzenia), rozmawiamy o du**e marynie, ze dzis upal, i nagle widze ze zakrecona jest jak 150. Oczy jej sie szklane zrobily, placze jej sie jezyk, dostala delikatnych kolorkow na buzi. Troche mi sie spieszylo wiec dlugo nie porozmawialismy, ale jutro postaram sie to nadrobic, bo widzialem ze mimo natloku spraw nikt inny procz mnie w tym momecie sie nie liczyl. takich sytuacji mam mnostwo, tych bardziej pikantnych nie bede ci opisywal

Gość Torek
Jade jak zwykle po towar do zaprzyjaznionej firmy. Wchodze i juz po 10 sek. hej, czesc z kazdej strony, podlatuje do mnie jedna z kobitek handlowcow i odrazu proponuje kawe. Chlopaki z handlowego sa w szoku, ze im nigdy ta laska nie zaproponowala zrobienia kawy. Ze co ja niby w sobie takiego mam, ze zawsze jak przyjezdzam to mam jakies specjalne wzgledy. Ogolnie wszyscy ze mna chca rozmawiac. Nie wiem z kim mam prowadzic rozmowe. Laska od kawy ciagle sie do mnie usmiecha, a faceci traktuja mnie jak starego dobrego kumpla. W pewnym momecie wchodzi prezes, chwilka gadki i po chwili juz wyciaga mnie na dwor pogadac. Opowiada mi rozne rzeczy z zycia prywatnego. Normalnie szok. Stalem sie jakby jego kumplem. Dobra mysle sobie, to jeszcze nic nie znaczy, moze wszyscy maja dobry dzien i sa w super nastrojach. Wyjezdzam od nich i jade do innego klienta, u ktorego juz dlugo nie bylem, pracuje tam niezla laska dla mnie 8/10 lekko po 30. Wchodze do biura. chwilka gadki wydanie towaru podpis na fakturkach i po chwili rozgadala sie kobitka, nie ukrywam, ze tez przeciagalem specjalnie rozmowe, zeby zobaczy co bedzie dalej. Siedzialem u niej dobre 40min. Nie chciala mnie wypuscic, normalnie ciagle mi opowiadala o prywatnych sprawach, poznalem jej zyciorys. W pewnym momecie juz mi bylo glupio tak przesiadywac wiec powoli wstaje i ide do wyjscia a ona za mna i na tarasie mnie jeszcze maglowala z 10min. W miedzy czasie przysuwala sie do mnie, a jak musiala odebrac telefon w biurze to przechodzila tak blisko ze prawie sie o mnie ocierala. W pewnym momecie jej szefowa wola ja z biura, gdzie jest, a ona na to ze romansuje na dworzu. Taka byla happy. no kurde ale sie czlowiek dobrze czuje po takim spotkaniu. Mysle, ze gdybym zaproponowal jej "wyjscie na kawe" po pracy to by nie odmowila. Super mi sie z nia rozmawialo. Jutro tez do niej jade w innej sprawie zobaczymy co z tego wyjdzie. Wracam do naszej firmy. Przewalilo sie troche osob, glownie kobiety, kazda byla nadwyraz mila. Wychodze z biura i jade do domu. Szybki prysznic, obiad i kurs do dziewczyny. Oczywiscie przed wyjsciem PHX + NPA Wchodze do jej domu, tesciowa nadwyraz mila. Oczy szklane, mordka usmiechnieta. Malo mnie tam nie zjadla wzrokiem. Moja panna po 20sek wyskakuje z tekstem, ale ty dzis zaje**scie wygladasz. I tak co chwila mi mowi. No to ja rozumiem, Jedno moge powiedziec. Od czasu jak uzywam fero jestem taki happy i swiat jest bardziej kolorowy jakbym na prozaku jechal. Ludzie sa jakby milej nastawieni do mnie. Po prostu rewelacja.