Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kathrin669

jaka jest szansa naciaze ? czy ktos mial podobna sytuacje ??

Polecane posty

Gość kathrin669

witam :) tydzien temu kochalam sie z moim mezem ,bez zabezpieczenia , byl to moj 15 dzien cyklu. on nie doszedl we mnie, ale robilismy to 4 razy pod rzad, i on nie myl sie pomiedzy stosunkami. teraz nie wiem jaka mam szanse na ciazé, gdy rozmwialam o tym z mezem , uzanlismy ze oboje cieszylibysmy sie gdybym byla w ciazy(to bylaby nasza pierwsza pociecha ). czy ktos mial podobna sytuacje? jakie sa szanse ? kolejna miesiaczka przypada mi na przyszly weekend , wtedy chce zrobic test ., ale umieram z niecierpliwosci i niepewnosci ... jezeli nie ,trzeba bedzie probowac w przyszlym miesiacu ;) pozdrawiam wszystkie mamy !!

szansa jest wiec mam nadzieje ze ci się uda :0 mnie tez przypada @ na przyszły weekend i mam nadzieje ze sie nie pojawi :)

Gość kathrin669
chce byc :) dlatego czekam z niecierpliowscia zeby zrobic test ale niestety jeszcze za wczesnie. to nie bylo planowane , ale po rozmowie z mezem doszlismy do wniosku ze bedziemy sie starac, i teraz niewiem, czy jest szansa ze juz jestem w ciazy

Gość kathrin669
Zabusia zycze powodzenia ! ja tez mam nadzieje ze @ sie nie pojawi ...

A to ja już tym bardziej nie rozumiem :D Tyle się razy kochaliście i nie do środka top myślałam że nie chcecie :P

Gość kathrin669
jakie sa szanse?? strasznie meczy mnie ta niepewnosc, narazie nie mam zadnych objawow , bo jeszcze za wczesnie, ale mam bole w podbrzuszu , i czeste napady goraca. poza tym nic, czekam czy @ sie pojawi...oby nie

Gość ngny
yyyy sory ale albo jestes jakas tepa albo mi sie wydaje jesli chcesz byc w ciazy to po jaka cholere on go wyciagal przed koncem???

Gość jak czytam takie idiotyzmy
to dochodzę do wniosku że ludzie powinni mieć możliwość starania sie o dziecko dopiero wtedy gdy udowodnią ponad wszelką wątpliwość że wiedzą co robią, są dojrzali i sprawni umysłowo zgroza że tak niekompetentni ludzie biorą się za rodzenie i wychowywanie dzieci to wy w końcu wiecie co robicie czy nie ? uprawiacie stosunek przerwywany i w sumie nie wiecie czy to ma być pseudoantykoncepcja czy próby poczęcia dziecka

Gość TO BEZ SENSU*******
JAK CHCESZ BYĆ W CIĄŻY TO DLACZEGO ON NIE KOŃCZY W TOBIE? MOIM ZDANIEM TO NIEZASKOCZYSZ. WBREW POZOROM TO ZAJŚĆ W CIĄŻĘ WCALE NIE JEST TAK ŁATWO!!! :-p