Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kosodrzewina

Błagam podajcie sposób na narzucającą się teściową !!!

Polecane posty

Dziewczyny pomóżcie!!! Podajcie jakiś sprawdzony sposób aby raz na zawsze zerwać kontakty z znienawidzoną teściową? Próbowałam już wszystkiego. Kobieta bez przerwy wydzwania, jak nie do mnie to do męża do pracy, przeszkadzając mu bardzo, albo o godzinie 6 rano w sobotę. Ciągle się wprasza do nas , a później obmawia i jest wredna. Nagabuje, próbuje syna czyli mojego męża wyciągać na spacerki. Po 5 latach naszego małżeństwa potrafi wpaść niezapowiedziana z obiadkiem dla syncia.Normalnie chora sytuacja. Błagam pomóżcie, bo chyba zwariuję.

Gość muminkiiiiiiiiiiiiiiiiii
PRZEPROWADZIC SIE JAK NAJDALEJ SIE DA! BO JEST TO PRZYSSAWKA.

jeśli macie telefon stacjonarny zlikwidujcie. komórek po prostu nie odbierajcie miedzy 22 a 10, nauczy się że to nie pora na telefony. dzwoni do pracy? mówisz "przepraszam mamo ale mam kontrahenta" i się rozłączasz. nawet 10 razy dziennie tak róbcie to się nauczy ze nie ma po co marnować czasu na dzwonienie w godzinach pracy. wpada nie zapowiedziana? rób w tym czasie wielkie odkurzanie, w końcu tak zaplanowałaś :P nagabuje męża na spacer? wyślij ich na spacer i niech zrobią po drodze zakupy i daj długaśną listę. i kupcie jej psa albo kota, bo możę ona nie ma się kim zając to was tak dręczy.

Gość busolinii
podejdz do niej ruchem posuwisto zwrotnym, popatrz się na nią błędnym wzrokiem i powiedz ja sem netoperek i walnij na nią sraką

Gość hej przeleciał ptaszek
Pokaż jej jak bardzo cieszysz się ,że przyszła bo masz dużo roboty w domu i zapytaj się czy Ci pomoże ,na pewno nie odmówi a Ty daj jej stertę ubrań do prasowania . Pomaga

Gość bronek rolnik
natrzyj jej majty watą szklaną