Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Helunia

Co myślicie o tej sukience?

Polecane posty

W maju 2009 wychodzę za mąż i od samych zaręczyn czyli od sierpnia 2007 mialam na ou ta sukienke i podobala mi sie najbardziej ze wszystkich ale teraz juz sama nie wiem...za czesto na nia patrze.... A wy co o niej myslicie?? Dodam ze nie lubie skromnych...dla mnie suknia slubna to suknia slubna i ma byc jedyna i najpiekniejsza. Ma wygladac tak ze juz nnawet w innym kolorze bys jej nie zalozyla na inna okazje bo by byla za bardzo wystawna. no wiec co o tym myslicie?? http://emmimariage.pl/index.php/main/pl/offer/4/80

Gość gimbuskaa
na pewno jest ślubna, ale na pewno nie jedyna i nie najpiękniejsza... ja nie zwróciłabym na taką pannę młodą uwagi - ot typowy wygląd

Gość zoska3964783264
bardzo ladna suknia sama wybrala bym cos innego ale to ja a ty to ty wiec musisz sama wybrac

Gość gimbuskaa
nie mam dla ciebie żadnej propozycji, to twój wybór. ja tylko zaopiniowałam tak, jak prosiłaś nie widzę w niej niczego wyjątkowego, typowe "na jedno kopyto"

Gość gimbuskaa
co nie znaczy, że nie jest ładna. jest. ale bez ochów i achów

Gość t524y7yu
ładna ta suknia.. ale nie najpiękniejsza

Agatannn sukienka ogolnie ladna ale o takiej marzylam. ehh...to musze chyba zaczac szukac.....mam jeszcze jedna ...taka troche nietypowa ale nie wiem czy ja znajde....jak znajde to dodam pozdrowionka!!

Gość luizzzzzzza
moim zdaniem tandetna , te kwiaty sa tragiczne

ok dzieki za opinie. dobrze ze zapytalam bo bym wyskoczyla jak filip.... mam jeszcze jedna na oku zupelnie inna niz ta no i mam zdjecie na kompie a z jakiej to bylo strony to uduscie a nie pamietm :P

Gość 1212121212
Ja mialam do slubu suknie z tej firmy tylko ze "POESIE" sliczna suknia polecam

Gość a cena
ile mniej wiecej kosztuja suknie tej firmy??

pierwsza suknia nie jest w najlepszym stylu - zwłaszcza zwisające zielona pnącza przy kwiatach na spódnicy z gatunku strojnych podoba mi się bardziej suknia www.papamichel.pl kolekcja 2008 model dream kolekcja 2007 model carmen (bardzo oryginalna ale w dobrym stylu:) )