Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

styljola

Karnawałowa Kolekcja Orsay

Polecane posty

Gość myszuniaszyszunia
może i jakos to wyglada ale mam dość tego sklepu bo nie moge swojego rozmiaru wogóle znaleźć - bo mam popularny i wszystko co fajne to od razu znika a po drugie jakość to masakra jakas szmaty po prostu a nie ubrania.....moja ostatnia sukienka z orsaya fajnie wygladała na wieszaku ale po praniu musiałam ja prasowac godzine a usiąść sie nie dało bo już się mieła.......a sweterek za 100zł po kilku wyjściacj jest zmechacony to przesada

Gość bolerkowa panna
hmm... ja mam spodnice ołówkową za 100 zł z orsay'a i sprawuje się ekstra! poza tym kupiłam golf z orsaya za 99 zł i nosze juz drugi sezon, jest jak nowy!! uwielbiam ten sklep aczkolwiek- ma tez tandety - trezba wiedziec co kupic a co sobie odpuscic!

Orsay z kolekcji na kolekcję jest coraz lepszy. Pamiętacie jak na początku mieli ciuchy we wszystkich kolorach tęczy i upchane na wieszaku jak w lumpeksie? No i te materiały... Teraz to zupełnie inny sklep. Ja osobiście jestm fanką i z tej kolekcji na pewno "uszczknę" coś dla siebie :)

Mam nadzieję że faktycznie zmienią wizerunek przede wszystkim pod wzglądem jakości ... Podobają mi się bransoletki, taka jedna wystarczy za całą biżuterię :)