Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niegdyś wzorcowy

Zdradziłem przez pocałunek. Źle mi z tym, przyznać się żonie?

Polecane posty

Gość zdrajca nie mąż

Gość hmmmmmmmmmy
nie mow zonie,twoj blad,wiecej tego nie rob!!!!!!!!!!!!dobrze ze do czegos wiecej nie doszlo

Gość NIKI_73
ńie mow zonie-moj maz przyznal sie ,ale w ten sposob zzrucil ciezar z siebie a ja poczulam sie gorsza-stracilam zaufanie i..cierpie ja a nie on.Jezeli zalezy Ci na zonie -niemow

Gość mmisiaaa
Ludzie robicie z igły widły. Pocałunek to bardzo imntymna sprawa.Ale mam takie zdanie ,że osoby które dopuszczą się do zdrady w ten sposób nie zasługuje na potępienie ,czasem to jest odreagowanie od sytuacji , czasem wpływa alkohol, stres i wiele innych czynników.Kobieta ,która zagroziłaby rozwodem była by hm... niezrównoważona psychicznie.Moim zdaniem powiedź o tym swojej żonie.Ale zaznacz że ta kobieta nic dla Ciebie nie znaczy,nie masz z nią romansu, a stało to się z czystej głupoty. jeśli jest inteligentą kobieta to sama po tym jak jej powiesz że pocałowałeś inną to sama zapyta czy coś Cie z nią łączy i postara się zrozumieć i może wybaczy.A postaraj sie jej wynagrodzić w jakiś ciekawy i romantyczny sposób.

Gość pytanie brzmi
podobalo ci sie?

Gość szklany humor
rozwalisz związek jak powiesz. Myślisz, że twoja żona uwierzy ci jeszcze kiedykolwiek? Za każdym razem kiedy wrócisz z pracy będzie się zastanawiała czy widziałeś się z tamtą (bądź inną), czy były jakieś intymne chwile, czy się z nią całowałeś....czy, czy, czy.. To już nie będzie ten sam związek. Jak to jest tylko jeden wypadek i pewien jesteś, że nic się więcej nie wydarzy, to nigdy jej o tym nie wspomnij, nawet we śnie.

Gość Niegdyś wzorcowy
Mam problem. Z nią. Ona chyba chce czegoś więcej, zapytała mnie czy się kiedyś spotkamy jedynie we dwoje. powiedziałem, że mam żonę, a aona mi na to że w piątek mi to nie przeszkadzało. powiedziała żebym się jeszcze zastanowił. myślicie ze jesli odmowie moze wpasc na pomysl by powiedziec o wszystkim mojej zonie?

Gość asiiiikkk
glupi bedziesz jak sie zgodzisz na spotkanie:O Powiedz ze to byl blad kochasz zone i nie zamierzasz ja zdradzac (choc uwazam ze juz to zrobiles calujac "przypadkiem" ta kobiete)

Gość asiiiikkk
i nie przyznawaj sie zniszczysz wasz swiat :O

Gość Niegdyś wzorcowy
Nie zgodziłem się i nie zgodzę, ale nie wiem czy ona po zaakceptuje czy będzie szukała okazji by sie odgryzc.