Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mikulka

Dzieciaki góra.

Polecane posty

Gość Miks
moim subiektywnym (!) nieskromnym zdaniem jest odwrotnie, ale to już zależy od punktu widzenia

Gość magicgirl
A moim bardzo obiektywnym(!) zdaniem i z mojego punktu widzenia jest właśnie tak jak napisałam wcześniej. I myślę,że w bardziej Twoim interesie byłoby gdybyś nie pokazywał tego swojego prawdziwego oblicza albo po prostu nabrał trochę dystansu do tego wszystkiego... Trafia się,że czytają to ludzie z różnych części Polski,a Ty masz możliwości coś jeszcze większego osiągnąć niż tylko zostać w "Dzieciakach górą" ! Więc może lepiej,żebyś coś ważnego przemyślał. Ale to tylko taka rada;]nic więcej. No i sorry,że się wtrącam...

Gość Jagoda_xD
a skąd wiesz ,że teraz na tym forum pokazuje swoje prawdziwe "ja" kiedy zna się kogoś tylko przez neta to nigdy nie wiadomo jaki ktoś jest naprawdę(chyba,że go znacie z reala)

Gość magicgirl
W sumie masz rację, nie wiemy do końca. Ale napewno to 'ja' Mikołaja jest wielokrotnie gorsze od tamtego telewizyjnego;] A szkoda.

Gość ...ktoś...
noo a skąd to wiesz? mówił ci, jaki jest? może tylko takiego zgrywa?

Gość magicgirl
Może się zgrywa. Ale jeśli się zgrywa to znaczy,że coś udaje, tak? A czy osoba która nie jest sobą,jest lepsza od tej wyglądającej na szczerą i dosyć miłą z programu? No chyba raczej nie. Czasami jest tak,że ludzie udają kogoś innego, bo mają niską samoocenę. A raczej w tym wypadku tak nie jest. Chociaż i tak niewykluczone,że tam w środku jest wrażliwym chłopakiem. Jak na razie nie ma żadnych podstaw,aby tak twierdzić... Dziwne,ale pomimo wszystko i tak bardzo lubię tego Mikołaja;)

Gość hanahMontana
teraz to bardziej jak jakaś debata polityczna a nie forum o programie... chociaż może i tak lepiej, niż miałoby być cicho:)

Gość Jagoda_xD
racja...

Gość magicgirl
E tam, zaraz debata... Po prostu pisze się to, co się myśli i uważa za słuszne...;)

Gość Jagoda_xD
szkoda,że dzisiaj dzieciaki przegrały... ale Markowi trudno by było pokonać 3 przeciwników ,chociaż raz Michał pokonał 4 dorosłych ,ale miał wtedy dużo szczęścia:)

Gość hanahMontana
ale się ten mały Tomek wreszcie popisał;) chyba pierwszy raz mu się to udało:)

Gość magicgirl
Ale i tak był fajny odcinek;) Dzieciaki zawsze jak przegrywaja to tak z klasą.

Gość Jagoda_xD
noo...mają klase...

Gość kenio
prawda prawda... NARESZCIE WAKACJE!!!!!!!!!!

Gość kenio
chyba bedzie nagranie po wakacjach, o ile sie nie myle prowadzacym bedzie KURZAJEWSKI?

Gość Miks
nie on... nie powiem kto (wiem ) bo nie mogę... keniu tobie powiem potem

Gość hanahMontana
a nie Monika Richardson?

Gość ukasek
Witam koledzy! Ja to mam ciągle zmieniające się zdanie na temat tego programu... Dzieciaki faktycznie posiadają dużą wiedzę, ale ich zachowanie czasami... najbardziej oburzająca była wypowiedź Grześka, kiedy to po przegranej z jednym dorosłym powiedział: "A myślałem, że jest pan głupszy...!" - co za bezczelność, zupełnie tak jakby rodzice nie nauczyli go szacunku dla starszych od siebie... No i z racji tego, że interesuję się historią najnowszą to jedna rzecz, jaką usłyszałem z ust Grześka powaliła mnie na kolana... Pytanie: Kto był dowódcą obrony Westerplatte? Grzesiek: Kucharski... straszne, aż mi się za niego zrobiło wstyd... Chociaż z drugiej strony sam mam tak na nazwisko, więc nawet poczułem jakąś taką dumę :P

Gość hanahMontana
cicho tu jak w grobie...

Gość gosciu
I wy mu wierzycie, podaje sie za jakiegos dzieciaka, gwizde chce z siebie zrobic. Zenada.

Gość Miks
właśnie się zbrechtałem... ktoś pod moim nickiem napisał że zjada kupę na swoją obronę mam fakt że od 10 do 15 lipca nie było mnie w domu :P

Gość hanahMontana
eee..ciekawe..

Gość hanahMontana
napisze tu ktoś coś jeszcze??

Gość edyta11111
ta nowa prowadzaca to wszedzie gdzie sie pojawia to jest nuda. nie cieprie jej. dzieciaki nie beda mialy ogladalnosci i kolejny program przez nia pojdzie w pizdu

Gość samaewusialat44
rzczywiscie,Rogalska jest sztuczna i beznadziejna.