Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala.........

problem z rodzina....POMOZCIE

Polecane posty

Gość mala.........

zawsze uchodzilam za taka cicha i spokojna ale ostatnio postanowilam ze to sie zmieni jak tylko zaczynam miec swoje zdanie i czasami jak ktos mniezdenerwuje odpyskuje to widze zemoja babcia czesto ma mi to za zle zreszta nic ja nie interesuje jesli o mnie chodzi ciagle tylko mnie "umniejsza" nie rob tak to nie wypada nie klnij nie krzycz ( w moim wlasnym domu) robi glupie mimy jak jej cos nie pasuje w moim zachowaniu denerwuje mnie to i wkurza jak sie zachowac ? co robic?

Gość mala.........
kiedfys bylam taka dupa ale teraz to sie zmienilo i widze ze jej to nie odpowiad wkurwia mnie ajk mowi nie krzycz bo sasiedzi slysza co sasiedzi na to a rodzina sie pyta czemuw tym wieku jestes sama itd nie zachowuj sie tak nie wypada itd nawet jak mowie jej cos to ona nie wierzy patrzy tak dziwnie jakby chciala pow Ty???? mialams chlopaka> chcesz mieclepsza prace?

Gość a szczególnie klnij ile się da
na pewno babcia uzna, że już bardzo dorosła jesteś i przestanie się czepiać...

Gość mala.........
klne a ona wtedy nie mow tak nie wypada tak nie jest ladnie itd a ja wtedy bardziej zeby sie odemnie odpierdolila bo mam 25 lat i to moja sprawa ona wtedy przewraca oczy do gory ale mnie to wkurwia w moim wlasnym domu nie wolno mi klnac i krzyczec??????

Gość dlldldldl
Wiesz co, darcie pyska, przeklinanie i awanturowanie się z babcią nie świadczy o asertywności tylko chamstwie. Zresztą ty pewnie nawet nie wiesz, co to słowo znaczy. Swojego można bronić i wyznaczać granice grzecznie, tyle że stanowczo. Pyszczenie do starszej osoby to naprawdę nie jest tytuł do chwały.

Gość emmmmv
"w moim wlasnym domu nie wolno mi klnac i krzyczec??????" Jak chcesz robić z siebie wulgarną sucz i chamkę, czemu nie.

Gość xdxdrt
Dokładnie, stara przegina niestety :/ Rządziła Ci do tej pory i mysli ze dalej bedzie to robic, ale nie daj sie bo niedlugo i męża bedzie Ci wybierac.

Gość xdxdrt
Pokaz starej gdzie jej miejsce w hierarhii i ze jej czasy rządzenia sie zmieniły, teraz to ona ma byc posluszna i sie nie wtracac!

Gość vvvvVVVV
xdxdrt nie nakrecaj dziewczyny Bluźnierstwo to wstretna sprawa i nie jest wcale oznaką dorosłości, tylko gówniarstwa

Gość super dom
gówniara chcąc pokazać jaka ważna przeklina do starej kobiety. Bo jest "dorosła". Idź się leczyć albo kup sobie własne mieszkanie, znajdź jakiegoś menela w śmietniku i przeklinajcie, drzyjcie mordy dopóki policji ktoś nie wezwie za nieobyczajne zachowanie. Nikt cię kultury nie nauczył???? Chcesz być traktowana jak chamidło - postępuj tak dalej. Zresztą teraz totalne schamienie młodzieży. Im kto bardziej wulgarny tym staje się bardziej "trendy" i "cool" :(

Gość xdxdrt
do super dom Przeciez dziewczyna pisze ze babka sie tak rzuca w jej włąsnym mieszkaniu czyli mieszkaniu autorki topiku wiec po co piszesz "kup sobie własne mieszkanie"??? po co jej dwa bo nie rozumiem?

Gość super dom
nie napisała, że to jej mieszkanie. Zrozumiałam że mieszka z rodzicami i babcią. A nawet jeśli babcia przychodzi do jej mieszkania (w co wątpie, bo raczej nie zdarza się, aby samotne 25 letnie dziewczyny miały własne mieszkanie) to i tak chyba nie wypada odzywać się do kogos, kto prawdopodobnie cię wychował i kocha nad życie. A że babcia ma inne zdanie niz autorka, to powód do wulgarnego traktowania??? Szkoda, że do szefa w pracy tak się nie odzywa. Zaraz by jej pokazał, gdzie jej miejsce. Ale do staruszki wypada...

Gość xdxdrt
super dom masz racje ale wiesz przeciez ze nie wszystkie babuszki to takie kochajace babunie potrafiace wstac dla nas w srodku nocy i zrobic nam placki ziemniaczane. Niektóre to wredne stare babska i to ze maja 70lat wcale nie "upowania" ich do rzadzenia młodym. Niech sie tak rzuca dalej to na starosc w domu starców wyląduje i taki bedzie finał! to taka przestroga dla wszystkich staruszek niech nie mysla ze jak maj dzieci w wnuki to juz im wszystko mozna.