Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaa kotki dwa

Los bywa przewrotny

Polecane posty

Gość aaa kotki dwa

Bylam dlugo bardzo sama. Dobrze mi bylo i w sumie wszystko jedno, mialam wielu kolegow, w niektorych sie podkochiwalam - normalka. W koncu zdarzylo sie tak - ze jestem z kims. I teraz nagle jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki nagle wszyscy inni tez zapalali do mnie jakims uczuciem. No nie wiem czy sie uwzieli :O Nawet jeden z nich, to kolega, w ktorym sie kiedys kochalam po cichu. Tyle, ze juz nie mam ochoty na zadne formy adoracji...

Gość a moze ostatnio
wyladnialas?;)

Gość dziewczyna budynia*
mam to samo a moj budyniuś zazdrosny ;P

Gość aaa kotki dwa
Wlasnie nie! To zupelny przypadek! Nie wyladnialam, wrecz przeciwnie ;) I nie wiedza, ze mam kogos, bo ten ktos jest z innego miasta i nikt ze znajomych go nie zna jeszcze ;) Czyzby to te lata, ze juz ludzie w desperacji sa? ALe bez przesady - to fajni faceci sa, wiec watpie by cierpieli na brak zainteresowania plci przeciwnej. Nigdy nie cierpieli :D

Gość spoznione zaloty
:D

Gość ehehhe
tez tak mialam i naprawde nie wiem czym to idzie :) jak nie bylo to nie bylo (nawet z kim na piwo wyjsc) a jak jeden sie pojawil tak za nim caly sznurek :)

Gość likto
a ja dopiero po slubie nie moge sie opedzic ,a wczesniej wiele lat bylam sama i marzylam o kimkolwiek:)

Gość aaa kotki dwa
no, sznurek to moze nie... Ale juz 3 musialam delikatnie dac do zrozumienia ze nie jestem zainteresowana, a teraz czwarty widz, z ma jakies powazniejsze zamiary. Naprawde zaczelam sie zastanawiac czy to nie desperacja z ich strony :D Przeciez ja caly czas bylam taka sama, tylko teraz starsza :P Nic sie nie zmienilam. Moj facet jest z zupelnie innego srodowiska, zreszta oni tez sie nie znaja wzajemnie. Jakas aura dziwna, czy co :D

Gość aaa kotki dwa
a ja nie marzylam o nikim, nikogo nie szukalam. Tak sie przytrafilo, ze trafila mnie strzala amora - dlatego jestem w zwiazku. ALe teraz tym bardziej nie szukam nikogo, wiec nie rozumiem tego dziwnego zjawiska :D

Gość dobrze mi z tym
w pewnym sensie "wyładniałaś" jesteś radosna szczęśliwa promieniejesz. Też tak miałam :)

Gość likto
tak,zmienia sie aura Stajemy sie pewniejsze siebie,mamy blysk w oku

Gość aaa kotki dwa
wcale nie, zmarszczek mi przybylo, siwych wlosow. A i zmartwien wiecej wiec napewno nie zmienilam sie na lepsze. Serio ;) To napewno nie to! Tylko co... No nie zastanawialabym sie, gdybym nie widziala wyraznego zwiazku i co?! Nagle 4 gosci?? Jak ja od roku dopiero jestem w zwiazku?? A wczesniej - tyle lat - nic? :D To sa wszystko osoby, ktore znalam dobrze wczesniej! :D

Gość aaa kotki dwa
ja sie zawsze usmiechalam!! Teraz moze nawet rzadziej! To byly radosne i beztroskie czasy studenckie. Wtedy dopiero promienialam! To napewno nie z powodu wygladu ;)

Gość wakatareee
Mialam tak samo. Jak 4 lata bylam sama to nikt na mnie nie zwracal uwagi. Jak poznalam faceta to na imprezach, faceci co chwila prosili mnie do tanca, 2 kolegow z liceum nagle sie odezwalo a na ulicy zaczeli sie do mnie usmiechac. Teraz znowu jestem sama i kazdy mnie olewa.

Gość aaa kotki dwa
no choroba no... chce sie z nimi spotykac, bo to dobrzy znajomi, pojsc na piwko, te sprawy. Ale jak oni po kolei tak beda wszyscy reagowac... To ja nie wiem :O Tak sie troche czuje nie fair wobec mojego faceta :/

Gość jaakkaka
gdzie go poznalas, bo trace nadzieje...

Gość aaa kotki dwa
ja 30 lat bylam sama :) To meczace troche teraz jest :/ Co innego jakby to jacys obcy byli ale tak...

Gość aaa kotki dwa
gdzie? tu na forum :P

Gość hmmm a moze
:) no to ja tez poczekam:D

Gość nooo dobra
wygralas, ani nie wyladnialas- tylko zbrzydlas ani nie jestes weselsza a przeciwnie smutas sie zrobilas:P a tu sznurek sie polawil..nono