Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alegrowiczkaIbvecna

Do allegrowiczow-w co pakujecie przedmioty na sprzedaz?

Polecane posty

Gość alegrowiczkaIbvecna

Hje. Jestem nowa allegrowiczka i mam zamiar sprzedawac ciuchy. Moje pytanie: jak zapakowac takie ciuchy, skad wziasc papier, ile to kosztuje, jak najtaniej opakowac przedmiot, zeby szczesliwie i w calosci dotarl do kupujacego?

Gość Mas tka
w papier śniadaniowy :classic_cool:

Gość alegrowiczkaIbvecna
Zartujesz z tym [papierem sniadaniowym?

Gość phamber
kupujesz koperty bąbelkowe w odpowiednim rozmiarze, najlepiej hurtowo na allegro, pakujesz ciuch, zaklejasz taśma i ok

Gość allegrowiczkaow
Ja czytalam na allegro ze niektorzy za kopert babelkowe daja negatywy bo paczki przychodza uszkodzone i boje sie tak wysylac :/

Gość hhhhhwjwss
jeśli ubrania to często w pudełka po butach oczywiscie najpierw ubranie w reklamówke(taka gruba nie te cieniutkie) a potem w szary papier( wielki kupisz na poczcie chyba za 50gr za arkusz :) )

Gość allegrowiczkaow
hhhhwj dzieki za odpowiedz. Wlasciwie to teraz sprzedaje mala rzecz bo t-shirt i nie wiem czy moge to zapakowac w babelkowa koperte czy nie. Boje sie ze uszkodzi poczta ubranie..

Ja sprzedaję małe części elektroniczno-oświetleniowe i zawsze pakuję w koperty, nigdy niczego poczta jeszcze nie uszkodziła, mało tego - w komentarzach ludzie chwalą jakość opakowania. Zważ na to, że koszty przesyłki pudełka są nieco większe niż takiej koperty (pudełko idzie jako paczka - ok. 9,zł) a koperta A4 jako list (ok. 5-6zł)

Gość ella elle la
nic sie nie stanie z t-shirtem. ja ostatnio dostalam dosc gruby krotki plaszczyk wyslany w kopercie babelkowej. na tak duze rzeczy koperta nie jest najlepszym wyjscem, bo opakowanie sie rozkleilo i czesc ciucha wystawala na zewnatrz :O ale t-shirt mozesz spokojnie zapakowac w koperte formatu a4 i bedzie git.

Gość asddsas
ja pakuję do specjalnych worków foliowych i dopiero potem do koperty z bąblami. Jeszcze nikt isę nie skarżył na opakowanie, wręcz przeciwnie..., bo nawet jak koperta się naderwie, worek chroni....

Gość allegrowiczkaibvecna
Dzieki serdeczne za odpowiedzi. W takim razie wysle w kopercie z babelkami ale.. czy nie glupio wyslac ta paczke jako list polecony skoro w opisie dalam ze wysylam jako paczka priorytetowa? A jezeli poczta polska otworzy ta torebke z babelkami i jakis pracownik ukradnie dana rzecz? Czy wysylajac to w kpopercie babelkowej mozna dostac jakies potwierdzenie wyslania? Wysylacie to poleconym i dodatkowo priorytetem czy tylko poleconym? Czy ta koperte z babelkami owijacie czyms dodatkowo? Czy jezeli taka koperte zegne na pol i obwine tasma to bedzie to juz liczone jako paczka?

Gość synonimka
ha ha worki jutowe sa drogie

Gość gość
Jeśli jakiś alergowicz chciałby kupić koperty babelkowe różnej wielkości ,nawet nie typowe to jestem producentem.Zapraszam zrobię bardzo dobre ceny

Gość gość
Zrobisz mi koldre babelkowa?

Gość gość
Producencie, to Ty musisz być bardzo zrelaksowany. Mi by się przydał taki dywan.