Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertyu

pomocy, szukam !!!

Polecane posty

Gość qwertyu

Szukam nietypowych dekoracji, ozdób, dodatków do pokoju dziecięcego. Dosłownie wszystkiego byle nie oklepanego. Przeglądam allegro ale tam góruje Kubuś Puchatek, Pony itp. Najchętniej coś ze starych bajek bym chciała albo coś z motylami. Pomożecie szukać?? Pokój robię dla córci

Gość yoooo
przykro mi,ale nie bardzo wiem gdzie cokolwiek mozna znaleźć :(

Gość qwertyu
canberra, dziękuje na pewno coś z tego wybiorę i wykorzystam podobnie jak Ty:) A korzystał ktoś z tego http://allegro.pl/item462908042_szablony_malarskie_46_wzorow_wzor_mk7_xl.html lub http://allegro.pl/item463664647_naklejki_scienne_60_bardzo_duzych_wzorow_xxxl.html Nie wiem co lepiej kupić. Z jednej strony naklejki bo gotowe, ale nie wiem jak one będą tak na prawdę na ścianie wyglądać itp, z drugiej te szablony bo wielokrotnego użytku ale to też może nie wyjść:( Ma ktoś doświadczenie z tym??

ja mam naklejki- nie takie duze ale wolałam je bo jak cos zle przykleisz(tzn nie tak to bedzie wygladalo jakbys chciała) to mozna je odkleic i przykleic w inne miejsce ja nie mam dau do artystycznych rzeczy i pewnie z najlepszym szablonem spieprzylabym sprawe

Gość qwertyu
no właśnie ja tak samo a zastanawiało mnie czy da się je faktycznie odkleić jak pisze ( już miałam gwiazdki fluorescencyjne które ciężko schodziły a i tak został ślad - też niby można było odklejać i przyklejać ileś tam razy) Może ktoś jeszcze coś oryginalnego znalazł??

Gość Upupupup