bajkowa księżniczka z waginką 0 Napisano Październik 31, 2008 to ja bajkowa księzniczka a wy za kogo sie dzis przebieracie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meaaa 0 Napisano Październik 31, 2008 za ciężarną :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hehehehmmmmmm Napisano Październik 31, 2008 za dr Maciusia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chlejąca. 0 Napisano Październik 31, 2008 za pijusa, kloszarda?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała czarna pita w łóżku 0 Napisano Październik 31, 2008 zgadnijcie gdzie sobie doczepiłam waginke :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajkowa księżniczka z waginką 0 Napisano Październik 31, 2008 waginke mam na swoim miejscu glupia pito :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mała czarna pyta Napisano Październik 31, 2008 W drodze do nieba spotykają się dusze dwóch facetów i zaczynają rozmowę: - Ja zmarłem przez zimno. No wiesz niska temperatura, organizm nie wytrzymał. - Ja zmarłem ze zdziwienia. - Jak to ze zdziwienia? - Wracam wcześniej z pracy, widzę gołą żonę w łóżku, no to szukam faceta. Sprawdzam pod łóżkiem, za szafą, w szafie, na balkonie, w łazience, w kuchni, jednym słowem wszędzie i nie mogę go znaleźć. I z tego zdziwienia umarłem. - Oj, żebyś Ty wtedy zajrzał do lodówki, to obaj byśmy żyli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała czarna pita w łóżku 0 Napisano Październik 31, 2008 nosi ją na pleckach pewnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach