Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhtam

jestem gruba. Czy mam u niego jakies szanse?

Polecane posty

Gość ehhtam

Nie wiem sama po co to pisze, ale musze sie komus wygadac. NIe dosc ze jestem samotna i nie mam faceta to jeszcze zachorowalam i musze caly weekend siedziec w domu. Wracajac do tematu to ehh spodobal mi sie jeden facet. W sumie widzielismy sie tylko dwa razy. Jest sympatyczny, mily, rozmowny i w ogole cud miod i orzeszki;)Tylko juz wiem z gory ze nie mam u niego szans bo nie mam figury modelki i i tak mu sie nie spodobam. No wlasnie...Zawsze mowie ze nie mam u nikogo szans bo jestem gruba. A moze to wcale nie przez to? bo przeciez inne laski grubsze niz ja tez maja facetow. baa znam nawet takie ktore zmieniaja facetow jak rekawiczki. a ja cialge sama. Owszem jestem gruba, ale zadbana i zawsze ładnie ubrana. Dziewczyny myslicie, ze ten koles moze sie tak po prostu mna zainteresowac czy raczej nie mam zadnych szans? a i za rady w stylu "idz na diete" itd dziekuje serdecznie:)

Gość randka wczorajsza
Ale dlaczego za takie rady dziekujesz? Toz to chyba najlepszy sposob .... nikt nie mowi ze masz miec figure modelki bo znam wiele dziewczyn przy kosci co maja ladna figure i podobaja sie facetom Ja na Twoim miejscu wykorzystalam bym to ze jestem chora i zadbala o sibie i faktycznie jak sama piszesz o sobie ze jestes gruba to czemu nie przejdziesz na diete?

Gość ehhtam
A nie pomyslalas ze moze juz jestem na diecie? ale przeciez nie schudne w ciagu tygodnia niewiadomo ilu kilogramow. A chodzi o to ze za tydzien ostatni raz sie z nim zobacze i albo cos z tego bedzie albo koniec i juz sie nigdy nie zobaczymy.

Gość ania z zaczarowanego
w Twoim przypadku nie chodzi o to ze jestes gruba, ale ze nie masz poczucia wlasnej wartosci. dziewczyno! spojrz w lustro, musza byc rzeczy ktore sa piekne - wyeksponuj je, ciesz sie nimi, badz dumna. potem pomysl, ze jestes swietna dziewczyna z ktora wspaniale sie spedza czas. a dieta - nie tylko wplywa pozytywnie na cialo ale tez ducha - masz wtedy poczucie ze Twoj los jest w Twoich rekach, ze sama go ksztaltujesz i ksztaltujesz siebie. pozdrawiam i zycze powodzenia:)

Gość alaalalalaja
zmien podejscie. jak bedziesz sie sama uwazala za brzydka i gruba to moze to przejsc na innych.masz szanse tylko sprobuj ja wykorzystac i nie mysl ze jestes gruba

Gość Manimani
Jak wyżej - nie masz poczucia własnej wartości i to sprawia że masz problemy. Przyznam szczerze - wiadomo że laski o niezłej figurze mają większe tzw "naoczne i szybkie" wzięcie..wiadomo że za nimi ogądnie się faecte na ulicy, że będzie ich podrywać. Natomiast to, że masz parę kilogramów więcej nie może oznaczać, że nie jesteś seksowana i nie można Cię kochać! Głowa do góry. trzecia randka będzie ;)

Gość ehhtam
tutaj nie chodzi o to ze nie mam poczucia wlasnej wartosci ...chyba..eh juz sama nie wiem. Niby jestem wygadana, wyszczekana, zawsze wszystko zalatwie itd. Mam znajomych, wychodze na imprezy. Podoba mi sie moja twarz, biust i wciecie w tali. Ale jakos i tak wszsytko psuje ta mysl ze jestem gruba i dlatego mnie nikt nie chce.

Gość ehhtam
a i w ogole to nie wiem czy on jest wolny:( Macie jakies sprawdzone sposoby jak to wybadac? Bo przeciez nie zapytam go wprost

Gość lkjh frygr
o ladnym, szczuplym zapomnij pasztecie, poszukaj tucznika takiego jak ty albo fetyszysty grubasow

Gość ehhtam
ok ide szukac widze ze nic tu po mnie;/