Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoladka z winkiem

W jakiej cenie sa suknie ...

Polecane posty

... moze pokazecie do ceny zdjecia???

ale nowe dziekuje

sorry na wesele dla panny mlodej. w jakim stylu to jeszcze niewiem...

Gość blackcat
te które mi sie podobają są 3000 - 8000 zl :o więc powinnaś mniej wiecej określić czego szukasz to będzie łatwiej odpowiedziec na pytanie :o

Gość pinki54
To zależy, jakiej sukni szukasz. Jeśli koniecznie chcesz z jakiejś znanej firmy to będzie to koszt pewnie od 3 tys. Ja na przykład wypatrzyłam sobie sukienkę, która w dobrej firmie kosztuje 3,5 tys i zaczęłam poszukiwania podobnej w sklepach niefirmowych. I znalazłam:) Jest bardzo podobna, może nawet jeszcze ładniejsza i kosztuje 1,6 tys. A ostatnio jak byłąm w salonie, to widziałam, że sukienki były poprzeceniane na 1,1 -1,3 tys.

Gość czy wam sie podoba
o przepraszam ze sie pytam ale myslalam ze ktoras z kobiet taka sobie kupila i moze cos na ten temat tej sukienki napisac... :o

Gość kawcia_mielona
o matko jedyna, kiecka za 3 tyś złotych ?? Większość z nich ma taką cenę albo i wyższa tylko dlatego że nazywa się ślubna, albo dlatego że ma metkę jakieś znanej firmy. Dla mnie to jest rzucenie kasą w błoto. Nie lepiej znaleśc wymarzoną, ze zdjeciem iśc do pracowni krawieckiej sukien slubnych, ghdzie tę samą uczyją za 1/4 ceny? Moja koleznkaa upatrzyła sobie kiecke, która w orginale kosztuje prawie 4,5 tyś, ale uszyli jej ją za niecały 1000 zł . Róznica jest, przyznacie. No chyba, ze zależy Wam na nazwie producenta, na zasadzie: "nie chce zwykłych skarpetek, chcę z adidasa". Jesli o mnie chodzi w zyciu nie dam wiecej za kieckę ślubną niż 1000 zł.

Gość a czemu nie...
dlatego sie pytam ile w Polsce kosztuje bo nie mam ochoty 2500Euro tutaj wydawac...

Gość asia5398
w jakiej cenie? w przeróżnej:) zależy od gustu i zasobności portfela... http://slub-wesele.pl/komis/szczegoly/2240.html Ja z chęcią sprzedam swoją suknię + dodatki (szczegóły w ogłoszeniu) Za 1.200,00 PLN (do negocjacji) POLECAM!:)