Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kusik_

godzina

Polecane posty

Gość kusik_

czytam wasze wypowiedzi i widze że bierzecie tabletki codziennie równo o tej samej godzinie, ja na tygodniu biore ok 6.30 ale w weekend ok 9 czy taka różnica moze zmniejszyc skutecznosc tabletek??

Gość didll
no tak moze bo to chwiejnosc dla organizmu. ja biore zawsze o 7 rano w weekend nastawiam budzi przed siudma biore tabletke i ide dalej spac,

Biorę zawsze o 21 i bardzo przestrzegam tej godziny. Nawet jak wychodzę na spacer z psem, to tabsy mam w kieszeni.:P Ogólnie czytałam, że godzina, dwie, to żadna różnica, ale na ulotce wyraźnie napisano: brać zawsze o tej samej porze.

Gość 180380
ja biore tabletki kolo 20 ale czasem zdarza sie ze biore pozniej np kolo 21-22. dwie godziny nie wplywa na skutecznosc tabletek, nawet gdzies wyczytalam ze 3 godziny nie obnizaja skutecznosci:) u mnie w ulotce napisane jest zeby brac mniej wiecje o tej samej porze :)

Gość kingusiaaaaa
ja biore o 18 ale zdarzało się ze było to później pare godzin, mysle że te dwie godziny nie zmieniaja działania

Gość inkalol
wlasnie pora to nie to samo co godzina, jesli juz tak bysmy chcialy przestrzegac tych godzin to co ze zmiana czasu :| moj lekarz powiedzial ze 3 godz to zadna roznica nie ma sie co martwic