Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaaaa79

Czy moge być w ciąży?

Polecane posty

Gość aniaaaa79

Mam do Was pytanko dziewczyny odnośnie ciąży.Otóż mam dwoje dzieci a teraz te opóźnienie okresu o tydzień,Owszem brzuch mnie pobolewa i mam, ale dużo śluzu zamiast miesiączki.W tamtym tygodniu zamiast @ wystąpiło tylko plamienie w postaci kropek i to miałbyć niby okres.Zaznaczę,że ostatnio leżałam w szpitalu,bo miałam wysoką temperaturę i wymioty to było zdaniem lekarzy od nerek i dostawałam dożylnie duże dawki antybiotyku.Wcześniej byłam badana ginekologicznie,bo podejrzewali ciąże pozamaciczną,ale lekarka nic nie zauważyła niepokojącego.Usg nie miałam robionego pod tym kątem.Mało tego prześwietlali mnie trzy razy,bo zdjęli mi gips.Robiłam dziś test -negatywny.Czy mogę mu zaufać?Boję się ciąży nie dlatego,że nie chcę dziecka tylko dlatego,że przez prześwietlenia i leki mogę urodzić chore dziecko.Boję się - czy to ciąża?Test chyba by wykrył po terminie miesiączki prawda?Proszę o rady,bo starach mnie oblatuje.

Gość anika5555555
Słuchaj jezeli robiłas test i wyszedł negatywny to j bym sie na twoim miejscu nie przejmowała. A po jakim czasie od stosunku robiłas test? To ze nie masz okresu to moze byc spowodowane ta chorobą, lekami itd niekoniecznie ciązą. jezeli bardzo sie niepokoisz to moze powtórz test albo idz do gin. Mozesz jeszcze zrobic badanie z krwi bhcg, Kosztuje ok 30 zł a daje 100%pewność. Aha i jeszcze jedno jak moja mama była ze mna w ciązy i jeszcze o tym niewiedziała tez miała robione przeswietlenie i chorowała na grype i umierała ze strachu ze urodzi chore dziecko a zemna jest wszystko ok.