Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja troche tak

boicie sie konca swiata w 2012...???

Polecane posty

Gość ja troche tak

przeczytalam dzis o tym atrykul i to cholernie wiarygodnie brzmi:( ja nie chce umierac mloda jestem:( sens jest w ogole robic cokolwiek skoro za 4 lata bedzie koniec?

Gość upppppppppppppppppppppup
lol ;)

Gość asderioss
Ze tez ludzie wieza w takie bzdury ... ja juz chyba takich "koncow" przezylem trzy i nadal zyje :) Po co myslec o koncu swiata ... skoro kazdy dzien moze byc dla nas koncem (smierc w ypadku itp.).

Gość ja troche tak
kurde ja dotychczas tez myslalam ze juz tyle razy mial byc i nie ma ale te przebiegunowanie ziemi... no mowie wam ze wiarygodnie brzmialo.

Gość ja jestem.
wrzuć linka

Gość ja troche tak
w Angorze jest, nie online

Już tyle końców świata przepowiedziano, że jeden w tą czy w tą nie robi mi różnicy... A i tak kiedyś wszyscy umrzemy:P

Gość Blask Słonca
co ma być to będzie...ja osobiście w to nie wierzę :P

Gość niezwycięzony reżim Platformy
zobaczymy

ktos chce pogadac ? :(

Gość Alexia Melaxer
To będzie dla nas wybawienie od ziemskiego piekła :)

koniec swiata jaki znamy ? dlaczego uwazasz ze bedzie lepiej ? moze byc gorzej :(

Gość jak by byl to niespodziewany
a nie taki ze wszyscy juz wiedza, mysle jednak ze dojdzie do tego jeszcze za naszego zycia czyli juz niebawem

Gość mi bardziej
jokata>>>>to mi zalatuje sektą.

przeczytalam to z linka o Piramidach i z tego co wiem to sama prawda widzialam w tv te badania robotem szybow itd

Gość 2 0 1 2
jedna z teorji w miare wiarygodnych glosi ze istnieje pewien obiekt o wielkosci 3 razy jak ziemia ktory w 2012 przeleci 2,5 promienia slonecznego od ziemi czyli wystarczajoco zeby w ulamku sekundy odzialac na nasza grawitacje i oczywiscie wywolac w ten sposob wszystkie najgorsze kataklizmy.Majowie jak wiadomo znali sie na astronomii i oczywiscie byli w stanie przewidziec cos takiego skoro byli w stanie przewidziec fazy wypalania sie slonca tak wiec wlasnie ich kalendarz konczy sie na dacie 2012 .Jedno jest wiecej jak pewne to to ze gdyby nam cos takiego zagrozilo to dowiemy sie o tym zbyt pozno zeby zdazyc wypic szampana bo oczywiscie amerykanie ktorzy dysponuja najlepszym teleskopem jesli wiedza to z pewnoscia ukrywaja to przed wszystkimi i beda wmawiac motlochowi ze nic nikomu nie grozi tak jak wmawiali ze to binladen ze swoimi terrorystami rozwalili wieże.ale niema co panikowac bo gdyby co to i tak niema sie gdzie ukryc i nie bedzie cudownego wybawienia jak w filmach jedyna pocieszajaca rzecza bylo by ze szybko spadly by liczniki glupoty notujace w tych czasach szczytowe parametry.Ale to wszystko to tylko jedna z wielu teorii

Gość zna ktos jeszcze jakas
tezke?

przykro mi ale jak czytam cos takiego : [oczywiscie amerykanie ktorzy dysponuja najlepszym teleskopem jesli wiedza to z pewnoscia ukrywaja to przed wszystkimi i beda wmawiac motlochowi ze nic nikomu nie grozi tak jak wmawiali ze to binladen ze swoimi terrorystami rozwalili wieże] to trace nadzieje na jakakolwiek merytoryczna dyskusje :( dobranoc 🖐️

Gość bez sensuuuu
to ja pojutrze na zajecia nie ide bo po co... po co mi ten mgr

\"Co rozumiecie pod pojeciem \"koniec swiata\"? Ze Ziemia przestanie istniec czy co?\" pewnie to, że nagle wszyscy razem przestaniem żyć a ci wszyscy ekscytujący się to pewnie koło 15-30 :P zresztą każdy ma własny osbisty koniec świata :O