Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje_marzenie_

dziewczyny, wasze objawy na początku ciązy...

Polecane posty

Gość moje_marzenie_

Dziewczyny, mam pytanie...jesstem przed terminem spodziewanej @ za 2 dni powinnam dostac ale jest duża szansa że byc moze jestem w ciązy..i mam pytanie do was..czy na początku ciązy, zanim sie o niej dowiedziałyście miałyście takie typowe objawy jakby @ miałą przyjśc???Czyli ból piersi, ból brzucha w dole, takie jakby zatrzymanie wody(czuje sie jakas spuchnięa)...doradzcie bo juz sie gubie...

ja mam dostac @ w poniedzialek wlasnie, nie licze na ciaze raczej, choc sie staram, bl typowy mam dla @ ciezkie nogi, zupelnie jak na @ tyle, ze jakos nei bylo bolu piersi, a przyznam, ze za kazdym razem mam i jest on dosyc silny:) ale tym razem go nie ma, moze jeszcze sie pojawi:) ma na to dzis i jutro, bo 3 @ ma przyjsc, no i jak mowilam nie ludze sie, ze jestem w ciazy, wole sie tak nei napalac;) nie mam tez zadnych objawow ciazowych, zmeczenia, nudnosci, bolu sutkow;) heh

Gość Kawa z rana
fachowcy mówią że tzw. pierwsze objawy ciąży, są kwestią psychiki - same sobie je wymyślamy :) prawdziwe objawy ciąży pojawiają sie po kilku tygodniach.

Gość moje_marzenie_
ivette bede trzymac kciuki zeby jednak był dzidzius....kurcze ja sama nie wiem, czuje sie jak przed okresem ale do tego mam jakies dziewne uczucie zmeczenia, jem jak wsciekły wilk bo czuje głód non stop....no i ten ból piersi taki mocniejszy niz zwykle...chyba nikt nie wie jak bardzo chiciłabym zeby to była ciązą..

moje_marzenie...ja to moze nawet wiem:) sama chce byc wciazy, ale prawda jest to, ze kazda kobieta starajaca sie, tak wypatruje tych pierwszych objawow, ze az w koncu zaczyna je jakos podswiadomie wyczuwac, czasem mozna popasc w urojenie;) a potem przychodzi tylko rozczarowanie, ze to jednak nie to:)

Gość test_ciążowy
To dlaczego nie zrobisz sobie testu ciążowego??? I będziesz miała jasność!!!

Gość moje_marzenie_
no bo test ciązowy najbardzoej wiarygodny jest dopiero w dniu spodziewaNEJ @..zrobie dopiero w poniedziałek..

Gość test_ciążowy
ja zrobiłam 2 dni przed podziewaną @ i okazało się,że...dzisiaj juz mam 4,5 letniego bombowego małego mężczyznę :) Trzymam kciuki za Was kobietki!!!

ja jednak nei robie, nic nie przeczuwam, nie wierze, ze w pierwszym cyklu staran nam sie uda;) bo juz kiedys staralsimy sie jeden cykl i kiszka:D

Gość moje_marzenie_
test ciązowy...dzięki dobra kobieto:) Dzis swieto wiec z kupna testu nic ale jutro chyba skocze i zrobie..dzięki za dobre słowo.Pozdrawiam I Ciebie i Twojego syneczka:)

Kiedy zaszłam w ciąże,to przed @ odrzuciło mnie od kawy,wstarczyły 2 łyki i już robiło mi sie niedobrze. To był pierwszy objaw,nie wziełam go pod uwagę,dopiero kiedy po terminie @ zaczęły mnie bolęć piersi wiedziałam,ze się udało. Życzę powodzenia:)))))