Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piter 555

lubicie odglosy podczas seksu ?

Polecane posty

Gość piter 555

chodzi mi np. o uderzanie jajek w posladki w pozycji od tylu albo jak kobieta jest na gorze i na kuckach i uderza posladkami w faceta albo facet uderza jajkami w nia... ? czy podnieca was to drogie panie, czy raczej krepuje ?

Gość lovely_bebe
oczywiscie podnieca!

Gość Kawa z rana
a już na pewno nie krępuje :D

taaaa....zwlaszcza lubie odglos powietrza uciekajacego z waginy po stosunku :P albo chlupanie z nadmiaru sokow-ale wtedy oboje musimy byc wygoleni na zero...tak,te dwie rzeczy na pewno nic do ekstazy nie dodaja,ale posmiac sie mozna :)

Mnie osobiście takie odgłosy raczej nie podniecają. Ale w chwili ekstazy nie zwracam na nie uwagi jakoś szczególnie ;)

Najmilszym jest odgłos pekajacej prezerwatywy gdy jesteś w środku okresu płodnego i gdy on trysnął w twoje wnętrze fontanną spermy.

Gość aaaaaha
taaaaaaaak!

Gość kapitanmajor
Pierrdząca cipka i chlupotanie są super :classic_cool:

Gość anonimussss
no jajka o posladki itp jak najbardziej,ale chlupotanie czy pierdzenie to nieeeee,bardzo mnie to krepuje.Jescze krepuje mnie jak np leze na nim i sie nasze klaty przyczepia do siebei od potu,i jak sie odczepie to jest taki piaaard.hehe,mial ktos tak?:)

Gość uhuhuhuh
ja mialam ! doskonale rozumiem o co chodzi ;p nie dosc ze cipka, to zesmy sie smiali ze i klaty zaczynaja nam purchac ;)

Gość proszę pytaj
ani lubię ani nie lubię, sa po prostu, nei zastanawiam się nad ich znaczeniem dla mnie

Gość KEEPsky Fdk
a ja lubię takie chlupanie w cipce, no i jak jądra obijają się o pupkę. Prócz tego jak jedna mała krzyczy gdy szczytuje. Muszę jej zatykac usta ręką bo sasiedzi słyszą.