Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xaedjkuj

dziewczyna... problem...

Polecane posty

Gość Anullllllka
co to znaczy ----- u nich tak jest ---- ???

Gość xaedjkuj
ma 2 siorki a brata, kazdy taki jest w stosunku do drugiej osoby. Dziwne wiem, ale myslalem ze przy mnie bedzie dobrze. Wogole moja panna jest strasznie wybuchowa i wczoraj naprawde widac juz nie wytrzymala... do tegoma przyjaciolki z ktorymi bardzo dobrze zyje no i tak tak samo jest tzn: jedni mieszkaja ze soba co chwile impreza+dragi itd. on i ona raczej osobno sie bawia nastepni tez osobno z tym ze jej facet co chwile gdzies lata nastepne malzenstwo cpa i w nocy zalicza z 5 dyskotek i tak by wymieniac, normalny zwiazek to byl nasz, bo chcialem by bylo dobrze, ona zreszta zawsze mi powtarzala ze te jej kumpele skonczylyw bagnie i nie chciala ona by tez tak zyc... wiec miala szanse na normalnego goscia ktory nei lata i bzyka to co sie pojawi... ale zle, .... jednak po co go szanowac???

Gość Anullllllka
zmień obiekt zainteresowań z tego nic nie bedzie bedziesz sie tak szarpal i staral niepotrzebnie sam tego wózka nie pociągniesz

Gość xaedjkuj
masz racje.. tylko widzisz ja naprawde sie zakochalem, dal bym jej wszystko, ona ma naprawde dobrze ze mna i nie rozumiem, ze ja tak naprawde to wali.. ze co chce, faceta co bedzie zdradzal, sam latal co chwile... itd. przynajmniej tak to odbieram, bo jak ona chodzi z kolezankiami oznacza to ze mam sam latac... ;/ normalnie jest mi tak smutno ze to koniec:( ale coz.... widac jak zwykle w moim zyciu zawod...

Gość kurde jak to jest w tym życiu
popaprane takie co maja w dupie to zawsze trafia na dobrego chlopaka co by wszystko dla nich zrobil jak dziewczyna fajna , uczuciowa i z dobrym charakterem to trafi na drania co ja olewa i zdradza paranoja jakas :(

@ xaedjkuj ja Cie wogole nie rozumiem ... przeczytalem pierwszego posta to dlaczego nie idziesz tanczyc razem z nia i jej kolezankami ?

Gość xaedjkuj
bo ona jst pozniej obrazona ze przyszedlem je sprawdzac ?????!!!!! takie cos mi gada, mowi ze chce sama tanczyc a nie ze mna? ?!?! wiecie tak niestety jest, a naprawde nie mam sobie nic do zarzucenia! Kocham ja bardzo, i od czasu gdy z nia jestem wierzcie mi nie robi nic co by nawet lekko dalo by jej powody do fochow, zazdrosci... itd. chce by bylo jej dobrze... i... prosze jak to wyszlo! dzis mialem jechac do jej rodziny bo robia ciasto dla wszystkich.. noo i oczywiscie dzis z nia sie nie widze... a w chacie pewnie powie ze ja cos tam zrobilem wczoraj i zawsze bede ten czarny

nie znam Was, ale jak facet jest dobry, mily, kochany, na kazde skinienie dziewczyny ... to predzej czy pozniej dostanie po dupie ... niestety ... nie zmienimy tego autorze topiku :)

Gość xaedjkuj
coz czyli na to wyglada ze musze zostac sam bo ja inaczej nie umiem.... co zrobic ze chce szczescia kogos... czyli kazdy moj zwiazek jestskazany na porazke:(

Gość xaedjkuj
coz.. spadam na cmentarz. ... a mialem isc z nia i elegancko teraz sobie idzie kazdy osobno :/ jesli ma ktos ochote niech do mnie napisze maila i podniesie mnie na duchu, bo narazie jest mi smutno i zle. michael_cars2@op.pl dzieki za posty i zycze milego ppldnia

'' kurde jak to jest w tym życiu '' masz rację.......... wcale tak nie musi być, jak ty mówisz, że każdy kolejny Twój związek będzie skazany na porażkę, każdy Twój związek z inną osobą może być inny, poprostu teraz chyba nie trafiłeś na odpowiednią dziewczynę która by Cię doceniła...

Gość xaedjkuj
hm.. sluchajcie my do siebie narazie sie nie odzywamy, a szkoda, teskno itd. ale czy sie do niej odezwac czy twardo czekac na jej kontakt. Ona sie nie odezwie bo uwaza ze wczoraj przesadzilem, wiec jesli ja nie napisze to napewno nie ona :( co by tutaj teraz z tym zrobic... troche glupio tak sie nie odzywac... ale moze macie racje ze jak bedzie jej zalezec to sama w koncu ulegnie i sie odezzwie... no chyba ze to taki charakter ze sie nieda :(

Gość npmllm
narazie bez zmian nie odzywamy sie do siebie... :( i na to wyglada ze chyba tak zostanie:(

Na sile do milosci sie nikogo nie zmusi.. Nie zmusisz jej do tego zeby zmienila przyzwyczajenia.Skoro jej tak dobrze i najbardziej zalezy jej na imprezkach to nie zmienisz tego.Pozatym w ogole nie rozumiem jak mogles sie zwiazac z taka osoba.Widzisz jakich ma znajomych,jak to wyglada w jej rodzinie i dalej usilnie wierzysz ze ona sie nagle zmieni i bedzie kochajaca,mila,dobra duszyczka i bedzie Ci piekla ciasto co sobote.Raczej tego nei doczekasz,ona ma zupelnie inny charakter i raczej tak szybko sie nie zmieni,o ile w ogole..Szkoda czasu.