Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co_o_tym_myslicie_

co_o_tym_myslicie_?????

Polecane posty

Gość co_o_tym_myslicie_

hej dziewczyny mam male pytanie w sobote dostalam okres wczoraj mialam ostatni dzien okresu i kochalam sie z chlopakiem i pekla nam gumka;( czy moge byc w ciazy mam barzdo nie regularne miesiaczki od 28 do 45 dni mysle ze chyba nie ale spytac sie nie zaszkodzi dzieki ;)

Gość co_o_tym_myslicie_
prosze napiszcie cos

raczej małe prawdopodobieństwo. Niestety pozostaje ci czekać na następny okres. Chyba że jutro rano załatwisz sobie Postinor.

Gość co_o_tym_myslicie_
a ile dni po okresie sa dni plodne mi ciezko policzyc bo mam nie regularnie

Dni płodnych się nie liczy je się obserwuje. Ja kiedyś miałam owulację na 2 dni przed okresem aż ginekolog był zdziwiony. Owulacja najczęściej występuję 2 tygodnie po miesiączce, ale to tylko przy regularnych cyklach. Raczej małe prawdopodobieństwo, że miałaś owulację w ostatni dzień okresu, zwłaszcza że czytałam, że w większości przypadków 3 dni przed i 3 dni po miesiączce, to dni bezpieczne.:) Ja na Twoim miejscu byłabym spokojna.

Gość KUBI19
no to w Twoim wypadku dni plodne zaczely sie kolo 10 dnia cyklu w najgorszym wypadku, wiec naarzie sie nie stresuj..

Gość izeeekkk
ja w taki sposob zaszłam w ciaze i moja kolezanka tak samo wiec jestes w ciazy ale to cos pieknegoo gratuluje

Gość Mufa Fufa
Nie stresuj sie tylko poczekaj na okres spokojnie! Prezerwatywa pękła, ale to i nie tak samo jakbyś kochała się bez niej - że tak to nazwę nie było "bezpośredniego ataku"...tylko coś się tam mogło wydostać na zewnątrz.... spokojnie....i tak kochanie się na żywca w okresie płodnym daje tylko 40% szans zajścia w ciążę, więc jest duże prawdopodobieństwo że pójdzie ok, wiadomo licho nie spi - ale gdyby w każdym takim przypadku było ryzyko ciąży, to każda z nas miałaby już stadko pociech ;)