Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 21-letnia

ból krzyża,podbrzusza,jajników i spozniajacy sie 10 dni okres

Polecane posty

Gość 21-letnia

Hej.10 dni temu mialam dostac okres.Niestety go nie dostalam.A byly regularne.Od dnia spodziewanego okresu z przerwami dzien w dzien boli mnie krzyz,podbrzusze i jajniki,do tego bola mnie rowniez sutki i jestem placzliwa oraz rozdrazniona.Robilam dzisiaj test-wyszedl negatywny,ale jak dobrze wiemy nie zawsze wynik testu jest prawdziwy,tymbardziej ze kochalam sie ze swoim facetem bez zabezpieczenia,co prawda w okres i dzien po.Mialam ostatnio nieco stresujacyh sytuacji,biore leki psychotropowe.Mam nadzerke,cytologia grupa II.We wtorek ide do gina,jednak chcialabym abyscie podzielily sie swoimi doswiadczeniami.Z gory dzieki

Gość pani gin
jestes w ciazy gratuluje :D

Gość KUBI19
moze Ci sie spozniac ze wzgledu na brane leki, a kochalas sie w dni kiedy sluz byl rozciagliwy i podejrzewalas owulacje?

Gość pani gin
nie mydlijcie kobiecie oczu jest w ciaży i tyle mosisz sie zacząc cieszyc

Gość KUBI19
jak sie kochala w okres i dzien po to sa male szanse( albo jak kto woli ryzyko) a leki i sytuacje zyciowe moga wplywac niekorzystnie na starania ciazowe czy jakos tak chcialam to napisac :P

Gość 21-letnia
cykle mam 30,31 dniowe. hehe w sumie nie chcialabym teraz za bardzo byc w ciazy bo mam studia,ale jesli w niej bede to i tak przeciez jej nie usune,bo nie moglabym tego zrobic :] Tak sie kurde martwie i martwie jak glupia :P

Gość kafeteriaaaaaaa
zapalelnie przydatkow tez moze byc