Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i co mam zrobic

Pogadac z nia otwarcie i tyle? Jak sie zachować?

Polecane posty

Gość no i co mam zrobic

Hmmm jestesmy razem jakis czas. Cóż. Mieszkajac w akademiku nie mamy za wiele okazji do bycia sam na sam. W ten weekend mamy puste pokoje-wczoraj nie moglismy sie zobaczyc wieczorem-poszła sobie na impreze a potem spac. Dzisiaj-mielismy sie spotkac-okazuje sie ze ze wzgledu na to ze wczoraj cały dzien zajmowała sie inymi sprawami to dzisiaj musi sie uczyc i \"jesli bardzo chce to moge z nia film obejrzec ale jakoś tak poźniej koło 22 bo ona ma sie uczyć\". Potem wiadomo-wraca jej wspołlokatorka, a za 3 dni kazde z nas jedzie na długi weekend (do tego mi dochodzi kilka spraw do załatwienia) i nie wiedzimy sie przez 2 tygodnie. Acha-tak w ogóle-w tym czasie mam jeszcze urodziny które sobie spedze jakies 600 km od niej. No i zastnawiam sie jak dac jej do zrozumienia, ze dzisiaj jest jedyna okazja do spedzenia wieczoru razem? No wiem że ma sie uczyc. I nie powinienem jej w tym przeszkadzac. Ale cholera-jak nie dzisiaj to dopiero za 2 albo 3 tygodnie. Powienienem jej to powiedziec po prostu wprost? Czy zwyczajnie nie zawracać dupy i poczekac do tej 22 i przyniesc jakis film i tyle? Bo znajac zycie i ją to jak zaczniemy cos ogladac o 22 to po 30 minutach bedzie spała i po naszym cudownym spotkaniu.

"No i zastnawiam sie jak dac jej do zrozumienia, ze dzisiaj jest jedyna okazja do spedzenia wieczoru razem? " znaczy sie przespac sie z nia ? to lepiej jej nie mow jaj wprost ze o sex chodzi :D

Gość no i co mam zrobic
nie. nie chodzi o sex. chodzi o to by po prostu jakos spedzic czas razem. Bez grupy znajomych-po prostu razem sam na sam. A nie pół godziny ogladania filmu-ona spi a ja wychodze.

Gość loco...
ona chyba powinna myśleć podobnie do Ciebie.... :P powiedz, że wieczorem nie możesz, bo z kumplami ustawiony jesteś i trudno -spotkacie się 22go czy coś.. hehehe

Gość no i co mam zrobic
tak. Sama zaproponowała-romantyczny wieczór w sobote. Nietety ze wzgledy ze cos jej tam wypadło wczoraj nie miała czasu sie uczyc wiec z wieczoru nici. No ewentualnie "skoro nalegam to jakistam film mozemy sobie obejrzec"

Gość loco...
jaka ona wyrozumiała..... na party wczoraj była, dziś nie ma czasu dla Ciebie, a Ty na relaxie godzisz się na przyjście w wyznaczonym terminie. nie zapomnij podziękować, że znalazła dla Ciebie chwilkę.... :P ja bym nie poszedł w ogóle. ale zrobisz jak uważasz.

Gość no i co mam zrobic
hmmm własnie-nie przyjscie było moja pierwsza myslą. Ale nie chce reagowac pochopnie wiec pytam o radę.