Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muzasichle

w czym byłyście na cmentarzu??

Polecane posty

Gość muzasichle

i czy widziałyście kogoś fajniej ubranego? Ja kupiłam sobie skórzane kozaczki, czarne, na 5 cm. obcasiku, do tego lekko rozkloszowana spódniczka z delikatymu aplikacjami cekinowymu- w kolorze szarym, do tego trencz z tegorocznej kolekcji- czarny, grube rajstopy, a pod płaszczyk śliwkowy golfik.... oczywiście wszystko w stonowanych kolorkach :D a Wy? chwalcie się :D :D :D wydałam na wszystko, żeby dziś się pokazać ponad 1000 zł.!!!

Gość w trumnie.....

Gość koziolka
Dzisiaj mi się rzygać chciało od tej śliwki :-o

wydałam na wszystko, żeby dziś się pokazać ponad 1000 zł.!!! no własnym oczom nie wierze!!!!!!!!!!!

Gość prowokacja na
czasie :)

Gość muzasichle
e no! [tupie nóżką]

Gość Katatarinka
Każdy kogo widziałam był ubrany lepiej od ciebie.

Gość wefwe
frajerak. ja wklasnie na takie jak ty mowie "tysiącówka".....boze, wydałam tysiac zeby sie pokazac, w hujdzis wlasnie takich tysiacowe chodzilo, mysla, ze piekne a wygladaja pozal sir boze tandetnie intragicznie, ciuchy slabej jakosci i watpliwego piekna. nie oszukujmy sie... zeby wygladac modnie i elegnacko tzreba wydac przynajmniej z 3 tysiace i to lekko, przeciez za sam plaszczyk dalam tyle zalosna jestes.

z 3 tysiace i to lekko, przeciez za sam plaszczyk dalam tyle hahahhah

Gość muzasichle
Katatarinka- ciekawe w której wsi? Co? Wszystko zostało zakupione w ekskluzywnym sklepie monnari i aldo! Więc będę miała te ciuszki na lata, i powiem Wam, że zrobiłam ogromne wrażenie na rodzince! W dodatku specjlanie kilka dni wcześniej zaczęłam uczęszczać na solarium, żeby mieć śliczny złoty kolorek i zrobiłam sobie odrosty u fryzjera- moje włosy 4 miesiące nie widziały fryzjerka. Grunt, że czułam się wyśmienicie! A Wy? Kochani, jak było u Was?

i powiem Wam, że zrobiłam ogromne wrażenie na rodzince! to w twojej rodzinie mozna zrobic wrazenie ubiorem szkoda ze nie intelektem

Gość muzasichle
Kurczę, ale mnie niestety nie stać, żeby wydać 3 tys. na sam płaszczyk :( ale to nic :) każdy nosi, to na co go stać, prawda? I nie powinniśmy nnikogo za to krytykować, że nie ma pieniążków, bo nie wiadomo kiedy mu się noga podwinie....

Gość muzasichle
Nie, nie intelekt odpada.... pochodzę z prostej rodzinki, wychowałam się na wsi.Oni nie wiedzą, c to intelekt....

noga powinie!!!!!!!!!!!!!!!!! a nie podwinie!!!! prosze wioski

Gość wefwe
jak kogos nie stac na drogie i eleganckie ubrania to powinien sobie na nie skladac, a nie wychodzic z domu jak "tysiącówka". mozna dluzszy czas przecierpiec w zwyklych strojach ,a nie zakladac pseudo modne ciuszki :P pamietaj, na pasterce nie bądz juz tysiącówką! :P zdazysz do swiat uskladac na cos pozadnego :P

Gość muzasichle
net. ar żadnych wniosków nie trzeba tu wyciagać, bo nie chwalę się że nam rewelacyjnie język polski. napisałam- pochodzę ze wsi, skończyłam byle jaką szkolę- pracuje w piekarni. Trudno

Gość powinnaś się wstydzić
SZKODA, że na cmentarz chodzisz żeby się pokazać i zobaczyć jak inni się ubrali a nie odwiedza się zmarłych-bliskich nam, PIĘKNY HOŁD IM DZIŚ ODDAŁAŚ nie ma co !!!!! :(:(:( ŻAL MI CIEBIE:(:(:(

to ty zlociutka sie specjalnie stroilas na cmentarz? czyli to juz beda ciuszki tylko "kosciółkowe"? a te na codzien kupujesz w szmateksie? choc ja osobiscie do szmateksow nic nie mam:P:P

Pochodzenie nie ma tu nic do rzeczy, nie tłumacz się - jak ktoś wcześniej napisał, że 1 listopad to nie rewia mody!!!! A co do intelektu to czy TY wiesz co to takiego????

Ja też pochodzę ze wsi i język polski znam doskonale, a błędy no cóż - czasem zamiast biegania po sklepach i robienia wrażenia "na cmentarzu" trzeba zajrzeć do książek, :P

Gość a ja wyglądałam dziś jak tania
dziwa i co z tego ale za to chłopy patrzyły sie na mnie tak ze faja z nocha im az leciała,sliniacze jedne,byłam w miniówie a do tego długasne lakierowane muzkieterki,zrobiłam długie brokatowe tipsy,lakierowana torna,a na głowie miałam mała korone z cyrkoniemi,nawet nie wiecie jak sie patzryli na mnie i w siatce kwiiatej mały i świeczke do zapalenia