Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justysia26

co kupic bratu na 18nastke

Polecane posty

Gość justysia26

bo nie mam zilonego pojecia interesuje sie grami komputerowymi,pozatym nie ma jakis szczegulnych zainteresowan,mowi ze obojetnie a ja chcialabym cos takiego z czego 18 chlopak naprawde bedzie sie cieszyl macie jakies pomysly

Gość makabreska
ile masz na to pieniedzy przeznaczone?

Gość daj mu w dupę ucieszy się

Gość cxxxcv
moze kierownice (o ile lubi samochodowki) - koszt ok. 300-500zl.

Gość justysia26
nie ma prawka ale to daje mu mama ja chce przeznaczy tak kolo 1500zl

Gość makabreska
no to moze jakis sprzet grajacy?? moze jakies fajne radio do tego auta, albo glosniki, wzmacniacz czy co tam jeszcze, nie znam sie na takich rzeczach ;) jak ma swoj pokoj to jest miliony rzeczy do kupienia swoja droga niezla suma bylam pewna ze napiszecz gora 100 ;)

Gość makabreska
a moze oplac mu kurs na prawo jazdy jak jeszcze nie chodzi? do tego jakis ciuch, ktorego np. sam by sobie nie kupil plus najnowsza gra jaks w jego tematyce (nawet nie wiem ile kurs kosztuje tak troche chyba przesadzilam z kosztami ;) )

Gość justysia26
maabreska hehehe nio dlatego chce jakis konkretny prezent a do auta narazie nic mu nie kupie;) najpierw musi prawko zdac zeby miec auto hehe a pokuj ma z bratem,teratz go wlasnmie sobie urzadzaja:) tamten ma 21 lat ale dalej nie wiem co kupic :(

Gość makabreska
chlopcy lubia takie jakies bajery elektroniczne, nie mam pojecia co wogole moze krecic faceta w wieki 18 lat typu jakies iPhony czy cos ja jestem do tylu z tym ;) ale podpytaj brata starszego, przciez jak z nim mieszka w jednym pokoju to na 100 % wie co mlodemu po glowie chodzi (oprocz wiadomo czego ;) )

Gość justysia26
hahaha makanreska no wlasnie tamten tez nie wie bo mlody ciagle sie wyglupia i mowi o mercedesach i takich tam :/

Gość sdkfgkkb
dmuchana lale

Gość makabreska
kup mu resoraka mercedesa ;) ja to bym wiedziala co maja mi kupic z laska zawsze mniej problemu, mzoe to jest znak ze faktycznie nie potrzebuje niczego teraz, zaloz mu jakas lokate np. na pol roku, moze wtedy cos mu przyjdzie do glowy, moze cos na rynku sie ukaze co bedzie chcial miec a wtedy gotowka jak znalazl, a jak nie to niech sobie lezy, moze to nieduzo jak na lokate ale po co wydawac na glupoty skoro moze sobie sam wydac na glupoty tylko pozniej ;)

Gość justysia26
no wlasnie nie chce lokaty ,nwpeno jest sporo rzeczy ktore chcialby miec tylko cholera nie chce powiedziec a 18nastke na 13 a nie za pol roku:) moze panowie maja jakis pomysl oprucz gumowej lali i gumek haha

Gość mariol1980
najlepiej daj mu kasę, on sam bedzie najlepiej wiedział co sobie kupić. A swoja drogą to możesz kupić mu fajny zegarek, bedzie pamiatka, ale nie taki z bazaru tylko taki z lepszych marek.

Gość jarosław gugała
wibrator:)

Gość mariol1980
trochę Cie Jarosławie poniosło?

Gość makabreska
domyslam sie ze nie za pol roku :) , napisalam to w sensie ze za pol roku moze to sobie wykorzystac :) pomysl z zegarkiem niezly, tylko juz widze "radosc" na twarzy osiemnastolatka kiedy dostaje zekarek za 1000 zl zamiast cos co 18-latkowi sie bardziej przyda (juz chyba bardziej optowalabym za gumowa lala ;) ), zegarek mozna zniszcyc na wiele sposobow ;) i najczesciej dzieje sie tak ze wlasnie te pamiatkowe rzeczy psuja sie najszybciej (lub gubia). A moze jakis sprzet sportowy, moze rower, albo jak ma miejsce jakies tam stacjonarne sprzety..tylko ze pewnie ja jest fanem gier to nie jest fanem sportu czynnego ;) znam to z wlasnego doswiadczenia :)

Gość mariol1980
Ten prezent ma byc dla chłopaka, a więc Twój pomysł z wibratorem mało trafiony.

Gość jarosław gugała
kup mu gitarę:)

Gość dyplomowany jasnowidz
dmuchaną gumową lalę. A to się chłopak ucieszy :)

Gość justysia26
hmm a moze skuter,jakis taki fajny zbajerowany :) tylko czy na skuter trzeba miec prawko?? wibratoer to dziewczynie a teraz chyba wszystkie 17tolatki maja juz swoj;)