Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ramona77

PODRYWA GO IDEANLA KOBIETKA, CO ROBIĆ?

Polecane posty

Gość ramona77

jestem z moim arturem w związku już od 4 lat, raz lepiej a raz gorzej, ale jesteśmy ze sobą.. to pierwsza miłość! wszytko było w miare spokojnie, aż do czasu:| otóż od jakiegoś tygodnia ma na niego ochote inna dziewczyna! nie wiem co robić! laska ewidentnie na niego leci! z resztą sama się przyznała, napisała mu sms "mam na ciebie ochote" !!! wie dobrze, że on ma dziewczyne! razem studiują, tz. ona przeniosła się z innej uczelni w październiku! w czwartek jemu zepsuł się samochód, wczoraj miał ćwiczenia na uczelni, spał u mnie, sprawdził sobie autobus, wstał wcześniej, ZADZWONIŁA ONA!czy mógłby wziąść jej jakąś ksiązke to ona przez weekend sobie skseruje, powiedział, że ok, i że sie spóźni bo jedzie autobusem...ona zaproponowała, że po mniego przyjedzie swoim (do mnie do domu) a on się zgodził... wściekła zeszłam odprowadzić go na dół, i aż mnie zatkało! podjeżdża czarne bmw , i wychodzi ona- szczupła, wyperfumowana, długie włosy, wysokie szpile , okulary na pół ryja...i bezczelnie "artek to twoja dupa?" i do mnie "cześć, jestem maja, masz zajebistego chłopaka zazdroszcze ci go!" normalnie, rozszarpałabym ją! co mam robić?

Gość Kicak
Pożyczył jej tę książkę, gdy ona nazwała Cię "D...ą"?

Gość ramona77
jasne,że jej pozyczył! wsiadł z nią do samochodu, mi nie dał buzi nawet w policzek:| na do widzenia! ta dziewczyna jest taka chamska, że nie macie pojęcia, np. dzwoni do niego, i pyta "ej, jesteś ze swoją dupą?" albo "pozdrów tą swoją, jakiejtam zapomniałam hahahahaha" ja to słysze (bo nie wychodzi z pokoju jak z nią gada) powiedziałam, ze nie życze sobie, żeby ona tak o mnie mówiła! a on powiedział, że ona taka jest, nie mówi tego obraźliwie, itd;|

Gość ramona77
w dodatku powiedziała bezczelnie do naszej wspólnej znajomej (mojej przyjaciólki, która studiuje z arturem na jednej uczelni) "ej, monia, ta dupa od artka to jakis przypał co nie?" (to, ze wcześniej nie zamieniła z nią ani słówka nie ma znaczenia!) moja przyjaciólka powiedziała "skoro jest z nią tyle lat to chyba mu pasuje, prawda?" a ona "no i chuj, hahahahah" :| najlepsze jest to, że artur wydaje się być nią zachwycony

Gość Kicak
PROWOKATORKA!!! Nieładnie :)))))))))))))))))))) Pozdrawiam.

Gość Kicak
Zmieniam zdanie! PROWOKATOR :))))))))))))))))))))))) Żadna kobieta w takiej sytuacji nie napisałaby o tej drugiej "Kobietka" ;)))))))))))0

Gość ramona77
ja nie jestem zła, i nie bede na nią bluzgać, zwłaszcza na forum publicznym- w czym miałoby mi to pomóc? napisałabym w temacie 'podrywa go dziwka" co by to zmieniło?

Gość blacharz nie blachara
:D:D

jak piszesz o niej to nie wiem czemu kojaży mi sie ona z doda:))no9 coz ciezka sprawa..jemu najwyrazzniej to mega odpowiada ze taka dupa wyraznie sie nim interesuje..tacy sa faceci...a ty chyba porozmaiaj z nim szczerez, postaraj sie jakos ,,odswiezyc\'\'wasz zwiazek aby nie poczul sie w nim jak 50 latek w malzenstwie,. ktory zdradza swoja zone z akrakcyjniejsza..

Gość hgjhjhjhnmh
Ni wiem o co ci chodzi. Zona jestes jego czy jak? laska jest atrakcyjna wiec zna swoja wartosc a twoj facet jakby tak cie kochal to by wlepial tylko w ciebie oczy! Moze wasz zwiazek jest nudny, ty nie potrafisz go juz niczym zaskoczyc to oglada sie za prawdziwymi laskami. wes sie za siebie a nie jeczysz marudo

Gość facet_nom
Jak dla mnie to on ją juz posunął. Na 100% :D a na 99% na tylnim siedzeniu tego BMW :D

Gość zapytaj o zdanie retro
powie ci co masz zrobić

heh laska nazywa Cie \"dupa\" w jego obecnosci ... super masz faceta :D

Gość zapytaj o zdanie retro
faceta? Przecież to jaikiś kretyn a nie facet:) przyklaskuje obelgom pod adresem własnej kobiety a swiją drogą to jeśli na to sama zainteresowana pozwala i nie reaguje...:o

autorko :) z tego co opisujesz to Twoj facet jest (a raczej byl) na poziomie. a teraz imponuje taka panienka :D nie razi go ze nazywa Ciebie dupa :P heh cos mi sie wydaje ze mialas mylne zdanie o swoim facecie :P on sie nie zmienil, widac zawsze taki byl tylko wczesniej nie mial na oku zadnej "dupy" w bmw :D

Gość nie popieram
zachowania tej laski, ale to ze nazywa ja dupa to nmic takiego, to takie nowe okreslenie na dziewczyny typu- laska, zamiast mowic laska mowisz doopa i juz :)

Gość uppppppppppppppps

Gość dfjugh
a ja tam mowie prowokacja :P

Gość paskudziasta
wiesniara jakas z tej laski i ordynarna. bmw i szpilki to jeszcze nie wszystko

Gość całkowicie czarny kot
na wszelki wypadek jakby to nie była prowokacja:-) OLEJ DUPKA :-)

Gość kot w worku...
muniek "a ja tam mówię dziewczyna" - i pewnie żadnej dupy nie masz co ? buahahaha

I to jest podstawowy błąd większości lasek. Zamiast teraz robić się na bóstwo, żeby Arturowi szczęka opadła na twój widok, to ty biadolisz na forum. I co mamy ci powiedzieć? Że tamta to ździra bo podrywa ci faceta? Jeśli Artur nie będzie miał na nią ochoty to nic nie zdziała. Do mojego faceta startowały już dwie laski, atrakcyjne rzecz jasna, i dalej jesteśmy razem. Bo potrafiłam im pokazać gdzie ich miejsce, i że nie mają ze mną żadnych szans. Mimo że jesteśmy razem 4 lata, temperatura naszego związku jest taka jak na początku. Bo potrafimy ją utrzymać. Ja staram się zawsze atrakcyjnie wyglądać, nie chodzę w porozciąganym dresie po domu( nawet takiego nie mam) bluzka i spodenki, czy spódniczka wyglądają lepiej.

Gość tres jolie
Czyli rozumiem Pyrusia, ze jak bedziesz miala gorszy okres w zyciu i nie bedziesz miala ochoty sie stroic w domu, to Twoj facet odejdzie do innej? Nie ma co, bardzo gleboki zwiazek:O

Ważna też jest rozmowa o ewentualnych problemach, wspieranie się nawzajem. Czy taka normalna rozmowa o tym co się wydarzyło danego dnia, nie wiem o polityce, filmie, itp.

Ja się nigdy nie stroje. Po prostu nie chodzę po domu jak łachmaniara, w szlafroku np.cały dzień. Lubie modę, lobię dobrze wyglądać, czy to na uczelni, w domu, czy podczas wyjścia. Na szczęście do tej pory nie miałam "gorszych momentów" i oby się nie pojawiły.

Gość całkowicie czarny kot
pyrusia1 a z postu autorki odczytałaś, że ona chodzi w łachmanach ? chyba między wieraszami jakość