Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnomii

Czy to normalne?

Polecane posty

Gość smutnomii

spędzam z chłopakiem całe weekedny,w tygodniu sie nie widzimy bo studiujemy w innych miastach,powiedział mi że zobaczymy sie w sobote i niedziele kiedy ma urodziny bo w piątek robi impreze dla kolegów w akademiku...czy to normalne ze mnie tam nie zaprosił? :o

nienormalne jest to ze woli spedziec piatkowa noc/wieczor z kolegami niz z Toba :P

Gość mnie moj
zaprosił na swoja impreze urodzinowa w akademiku. coe wicej zaprasza mnie na wszystkie imprezy.

Gość smutnomii
to się ciesz bo mnie nie pytanie nie brzmiało kogo chłopak zaprasza:o

Gość smutnomii
albo gdzie spałaś? mieszka tam sam? ja nawet nie wiem jak powinnma spytac o tą całą sytuację... żeby nie wyjśc na nachalną

Gość mnie moj
dlatego to napisałam żeby Ci uświadomić ze to nie jest normalne. a spałam u niego w pokoju, z nim w jego łózku. nie mieszka sam , ma dwóch wspołlokatorów.

Gość smutnomii
i co przy jego kumplach w koszulce nocnej :o otwarta jestes nie ma co:o

Gość smutnomii
szczerze mówiąc to nie chce sie naprzykrzac,narzucać ale chciałabym o to spytać,czy wszyscy jego kumple spedzaja tak urodziny że nie zpraszaja dziewczyn czy tylko on ale nie wiem jak:(

Gość mnie moj
w koszulce?? nie w koszulce tylko w dresie :P

Gość mnie moj
zapytaj kto był na tej imprezie. Bo jakos wierzyc mi sie nie chce ze sami faceci..... no chyba ze faktycznie.... to wtedy jest usprawiedliwony.

Gość smutnomii
a przed imprezą o nic nie pytać?

Gość smutnomii

Gość smutnomii
a jak okaże sie że koleżanki z akademika były albo mają być bo tej imprezy jeszcze nie było?

Gość mnie moj
a to jeszcze imprezy nie było?? no to pytaj przed. i najlepiej spytaj otwarcie dlaczego Cie nie zaprosił.... jestescie razem wiec nie ma co sie krepowac.

Gość smutnomii
on powie wkrótce że zobaczymy się w sobotę bo w piątek robi urodziny w akademiku,chociaz wczoraj probówał mi powiedziec że bedzie sie uczył...to przerwałam mu i spytałam czy tzn ze sie nie zobaczymy bo bedzie sie uczył to ja tez sie poucze w domu a on że nie bo w zasadzie to chyba jednak nie ma tyle nauki a jesli nawet to moze sie uczyc u mnie ...zaczynał kręcić nie wiem dlaczego ale jakby mnie okłamala bo przeciez wiem o co chodzi to chyba bym go zostawiła bo kłamstwa nie zniosę... ale nie wiem jaks spytac dlaczego mnie nie zaprosił żeby sie nie narzucać?

Gość mnie moj
zapytaj wprost dlaczego nie chce zebys tam była- to nie jest narzucanie sie!!!! jestescie w związku i masz prawo widzieć i pyac jesli cos budzi Twoje watpliwości.

Gość smutnomii
no teraz to nudzi nie okłamał mnie jeszcze ale jak coś próbuje kręcić to wyskakuje z nauka a potem mówi o co chodzi,nienawidze jak tak robi i bardziej mnie interesuje to dlaczegpo boi mi sie mówic o takich rzeczach jakby miał cos do ukrycia a nie sama obcenosc na tej imprezie na której mi tak naprade nie zalezy bo jakos z jego kolegą w pokoju nie mogłabym spac w takiej małej klitce