Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiki183

smieszny problem

Polecane posty

Gość wiki183

kolezanka załatwila mi chlopaka na studniowke;P to jej chlopaka kolega;P i mam problem:P chyba powinnam sie z nim spotkac pogadac..tylko mysle gdzie sie spotkac zeby glupio nie było?no i o czym rozmawiac..matko jestem taka dzika ze chyba nie dam rady..i najgorsze jest to ze ja nie ze wszystkimi zalapuje kontakt i nie wiem czy rozmowa sie bedzie kleiła..

Do studniowki masz jeszcze troche czasu. Spotkaj sie z nim w jakims neutralnym miejscu, np w parku, kawiarni.. rozmawiajcie o czym chcecie, mozecie zaczac od tematu kolezanki, poprzez temat zainteresowan, szkoly, czasu wolnego itp. Zobaczysz jaki bedzie a jak Ci sie nie spodoba do studniowki zdazysz znalezc innego

Gość ja i jeszcze ktos
wyluzuj:) zrelaksuj sie a wszystko bedzie dobrze:) to tylko rozmowa...pomysl jak swietnie bedziesz sie bawic na studniowce:)

Gość poznanianka jedna
to już lepiej ni espotykaj się wcześniej. Bo jak się okaże, że nie załapujesz z tym akurat kontaktu, to z kim pójdziesz? to ma być tylko w miarę ogarnięty, w miarę czysty chłopak na jednorazowy bal. A nie - Twój chłopak. WYLUZUJ.

Gość wiki183
tak tak:P tylko ze ja jestem dzika;P i najbardziej sie boje ze nie bede miala z nim o czym rozmawiac;P o zgrozo;P na dodatek jestem panikarą:P i jedzą;P przy okazji:P hmm zaczne sie smiac i na tym sie skonczy:P lol

To dobrze ze zaczniesz sie smiac, faceci kochaja rozbawione kobietki :) Nie wiem jak to dziala ale sie smieje przez 90% czasu i dziala:P