Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elin

czy on jest mna zainteresowany?

Polecane posty

Gość nse
Ja mam sytuacje że tez wiem ze Ta to jest Ta i żadna inna ale my si e znamy, dobrze znamy i ona mi na razie nie ucieka... A Ty elin jak nie powiesz mu jak tam leci zamiast cześć to inna mu to powie i on sie zakocha, facetowi wiele nie potrzeba, niby facet to wzrokowiec ale gówno prawda, jest tak samo uczuciowy jak kobieta i potrzebuje miłosci.

Gość Spitfire1809
Nie jest ważne o co go spytasz (byleby nie było to nic głupiego), ważne że zaczniecie rozmawiać. Że on się z tym oswoi i z czasem otworzy się przed tobą. Ciężko jest komuś zaufać zwłaszcza gdy jest się zamkniętym w sobie czy nieśmiałym. Wierz mi że jemu też nie jest z tym dobrze i dzięki tobie to się może zmienić...

dobrze w takim razie zaczynam od poniedzialku

Gość to wlasnie ona
a ja myslę, że on pragnie dzikiej okularnicy

Gość nse
Jak uda ci się przebrnąć z cześć na "jak leci" albo "co tam u ciebie" to zobaczysz że nastepnym razem jak bedziecie sie widzieć on sam powie "ale dziś mam ciężki dzień" albo "ale dziś ciepło" ale coś tam ale coś tam bo nie będzie sie bał do ciebie odezwać i wytworzy sie jakaś więz

w koncu musi ktos zrobic ten pierwszy krok jezeli nie on to ja

Gość ja mam podobną sytuację
do ciebie,ale widze małe kroczki troche z mojej i troche z jego strony i tez sie prawie nieznamy

nie wiem czy jest Toba zainteresowany... za facetami ostatnio nie potrafie trafic :( Moj najpierw mnie calowal a potem na drugi dzien unikal i sie nie odzywal no ale On jest z innej bajki ,taki niesmialy i wogole ech...szkoda gadac .Wiec z doswiadczenia wiem ze mozeszjemu sie podobac ale jest tak niesmialy ze sie wstydzi pierwszy odezwac .Na Twoim miejscu pierwsza bym zagadala i zoavczyla jego reakcje . zreszta ja tam nie wiem ,sie nie znam :(

Gość Ta od Lema
Spitfire1809- ładnie piszesz :)