Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korepetytorka

co za dupek!!

Polecane posty

Gość korepetytorka

jestem z chlopakiem od prawie dwoch lat a ten kretyn poraz kolejny nazwal mnie imieniem swojej byłej :(:( teraz tak sobie mysle ze jest ze mna bo jest i wcale mnie nie kocha. jest mi strasznie przykro:(

Gość korepetytorka
jestem wkurwiona i rozczarowana :(:( ja go kocham :( ciezko by mi bylo zostawic za soba dwa lata spedzone z nim :( nie wiem co robic :( moze ja sie tylko oszukuje ze jakies uczucia zywi do mnie:(

Gość zalęzy o co chodzi
Może się po kryjomu spotykaja albo robi tak żeby Cie konkretnie wkurwić

Gość zalęzy o co chodzi
Nie wiem co to za kolo ale bym sie przeszła do jego byłej i popytałabym się ludzi(znajomych) czy cos wiedza. bo wiesz Chhłopy to takie dziwki w spódnicach

Gość korepetytorka
dodam, ze mam na imie Kasia, a on ciagle wola imie swojej bylej - Katarzyna :O

Gość NormalnaDziewczyna
o kuzwa, zerwalabym albo podczas kochania sie z nim tez przekrecilabym imiona specjalnie.

Gość korepetytorka
jego była wyjechała do włoch, tam poznala jakiegos żigolaka i na Boże Narodzenie bierze ślub....mówil ze juz mu z nia przeszło i nie wyobraza sobie zycia beze mnie a mimo to siedzi mu w głowie ta dziwka. nie chce tego kończyc ale tez nie chce byc z czlowiekeiem ktory mnie nie kocha choc twierdzi ze kocha :( i zrozum tu faceta:(

Gość korepetytorka
ta wyzej to sie podszyła :( doradzcie nie jest mi do śmiechu:(

Gość a ile byl z ta byla
chcesz przekreslic dwa lata zwiazku bo pare razy sie przejezyczyl... ? mi sie tez zdarzalo kiedys,z przyzwyczajenia po prostu.Jakis taki odruch,i wcale nie bylo tak ze dalej kochalam czy spotykalam sie z tymi osobami..

Gość korepetytorka
jest naprawde dobrym człowiekiem, szanuje mnie i wiem ze zrobilby dla mnie bardzo duzo...ale to juz nie pierwszy raz kiedy zdarzyła mu sie ta pomyłka...dzisiaj to samo...wkurzyłam sie i wyszłam od niego on probowal sie tlumaczyc ale z czego??? wiem ze nie zrobil tego specjalnie...ale powiedzial jej imie..... jestem zdołowana na maksa:(

Gość korepetytorka
nie chce przekreslac bo go kocham ale teraz to juz nie wiem czy on cos do mnie czuje :( ze mna jest 2 lata z nia nie ma kontaktu juz ponad 3... ( byli 1,5 razem)

Ze tak spytam,ile macie lat? Rozumiem Twoja drazliwosc-bo to byla. Jednak kazdemu sie zdarza przejezyczyc, Tobie zapewne tez, Twoim rodzicom czy znajomym tez. Mowisz ze facet jest dla Ciebie dobry i sie stara ale nie jestes pewna czy Cie kocha bo sie pare razy przejezyczyl i powiedzial do Ciebie imieniem swojej bylej...?

Gość Podkumisarz Cipaska
Korepetytorko, zaloze sie ze gdy cie Twoj chlopak bzyka to wyobraza sobie ze bzyka swoja byla.

Gość korepetytorka
ja mam 23 on 26 wiec nie jestesmy gowniarzami co nie maja o niczym pojecia, ja podchodze do tego powaznie jest dla mnie osoba z ktora chce spedzic reszte zycia.... takie cos jak dzisiaj i jeszcze wiele innych jego "przejezyczen" odpycha mnie.... w łozku ma szuflade a w niej jej zdjecia :/:/

Gość korepetytorka
podkumisarz dzieki, potrafisz pocieszyc :/ osobiscie nie zycze ci abys znalazl sie w takiej sytuacji...bo to rani wiesz?

W szufladzie przy lozku trzyma jej zdjecia? Ale chyba nie tylko jej?Jak dla mnie jedyne wyjscie, jak z reszta w wiekszosci sytuacji to szczera rozmowa.Spytaj go dlaczego tak jest i nie daj sie zbyc.Powiedz o tym co czujesz.

Gość korepetytorka
no nie tylko jej ale m.in. jej ;/ nie wiem juz sama... myslicie ze jestem przewrażliwiona??

Gość to wlasnie ona
jakie to imie może moje ?

Troszke moze jestes,trudno ocenic.Wiesz kazda chyba dziewczyna ma taka fobie do bylych.Ale u Ciebie to wyglada jakbys nie byla zbyt pewna jego uczuc i siebie w jego oczach.No ale skoro on Cie zapewna o tym ze kocha i mowisz ze Cie szanuje i mozesz na niego liczyc to dlaczego nie jestes pewna jego uczuc? Cos musi byc na rzeczy.No i musisz z nim o tym pogadac..

Gość korepetytorka
;/ razem juz raczej nie beda bo ona na Boze Narodzenie wychodzi za maż, mi zawsze mówil ze to przeszłosc i zebym nie szukala dziury w całym. w sumie o niej nie mowi, byłam pewna jego uczuc do mnie a teraz czuje sie tak chujowo i nie wiem nawet co mam myslec. wyszłam od niego a on nawet nie zadzwoni ani nie napisze ;/

Gość kjuuuuuuuuujka
masz na imie wiolka?

Gość korepetytorka
wolałabym nie podawac swojego imienia, ale napewno nie mam na imie wiola

Gość kjuuuuuuuuujka
czyli to Ty:D powodzenia bo on Cie nie kocha:)

Gość kjuuuuuuuuujka
slub na swieta? ale cie wkrecił skarbie:D no chyba ze planuje mnie niebawem poprosic o reke:)

Gość korepetytorka
skoro wiesz wiecej ode mnie to sie pochwal jak moj chłopka ma na imie???

Gość korepetytorka
radzilabym ci czytac dokładniej...