Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Łodzianin84

pannyP

Polecane posty

Zastanawiam sie.. czy sa tu normalne fajne panny, czy tylko banda osob ukrywajacych sie za monitorem szydzaca z innych? Ostatnio czuje sie samotny.. w wyniku dziwnych epizodow w zyciu.. jestem znow singlem.. choc chce to zmienic.. samotna noc nie jest tym co lubie.. i zdecydowanie sie od tego odzwyczalem.. Poleci na mnie bardzo duzo bluzgow i spotkam sie z wieloma probami upokorzenia.. mimo to napisze- szukam panny z Łodzi w celach wiadomych.. jest tu normalna fajna dziewczyna?

1)Dlaczego akurat tutaj 2)A jesli juz na kafeterii to dlaczego na erotycznym? 3)To w koncu chcesz miec kobiete czy kochanke? 4)A przyjaciele Ci nie wystarcza?

Slodka. idiotka- cel wiadomy chyba napisalem.. nie chce byc singlem.. Gosiavongosia- tu.. a bo Tu duzo kobiet hehe:P Dlaczego w erotycznym? Seks sie sprzedaje.. i jest najbardziej chodliwym towarem.. wniosek z tego taki.. najwiecej osob wejdzie do tego dzialu:) kobiete, kochanke, przyjaciolke, powierniczke.. wymieniac dalej? Przyjaciele? nie sadze, ze to akurat bylo to czego teraz potrzebuje.. zbliza sie zima.. a do przyjaciol sie czlowiek raczej w nocy nie przytuli.. chyba, ze roznia sie ansze definicje przyjazni..

Jakos maly ruch.. albo faktycznie Tu jest tlyko kilka osob ciagle podszywajacych sie pod innych.. eh troche to dziwne..:)

Gość Ja chetna ale jutro
A co proponujesz misiaczku?:)