Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owieczka czarna

przerekamowany seks

Polecane posty

Gość owieczka czarna

mam dziś doła, stad ten temat. Moj facet, mimo, ze jestesmy razem juz 5 lat moglby sie kochac i 2 a nawet 3 razy dziennie. a ja juz po prostu nie mam czasem sily. Seks nigdy nie był dla mnie czyms super przyjemnym. fajnie jest na poczatku z nowym facetem i fajnie jest ciagle z tym samym, ale raz na pare dni. Ja juz wymiekam, nie chce mu sprawiac przykrosci, nie chce ciagle odawiac, bo wiadomo ze to najkrotsza droga do rozstania a ja go kocham. Zastanawiam sie czy to ja jestem jakas dziwna, czy cos ze mna nie tak? Zewszad slychac jaka dzika rozkosz, jaka przyjemnosc daje seks a dla mnie nie jest on niczym nadzwyczajnym. Lubie bliskosc, uwage, dotyk, ale sam stosunek to dla mnie po prostu nuuda.. nie wiem, moze powinnam byc sama:-(

Gość jjjaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja mam dokladnie to samo

Gość ja tak samo mam

Gość owieczka czarna
a 29, on 38

Gość owieczka czarna
plakac mi sie czasem chce przez to, bo planujemy slub i zamieszkac razem 9teraz pomieszkujemy) i mnie ogarnia blady strach, ze nie podolam:-) moze to smieszne, ale dla mnie niezbyt

Gość Podkumisarz Cipaska
jesli chcecie to moglbym was dziewczyny przeleciec kilka razy dla odmiany bo widze ze partner wam sie znudzil to moze zaczniecie podchodzic do seksu z narzeczonym troche bardziej entuzjastycznie

Gość owieczka czarna
nie mam orgazmow, nigdy nie mialam, jestem za malo pobudliwa. tylko dlugi i intensywny seks oralny. to na pewno jest jedna z przyczyn. wyobrazam sobie, ze kobieta ktora ma orgazmy przy seksie lubi go tak samo jak facet. To logiczne. ale ile jest takich kobiet?

wiesz, niekoniecznie. Ja nigdy nie mialam problemow z orgazmami a ostatnio tez mialam problem podobny, zadnych checi na seks czy konkretniejsze pieszczoty mimo ze normalnie to moglabym zawsze i wszedzie (oczywiscie tylko z moim partnerem:P). to jest Twoj pierwszy partner?

Gość owieczka czarna
ech, te dowcipy o bolacej glowie, kiedys sie z nich smialam. Im jestem starsza tym mniej dowcipow mnie smieszy. Sa zbyt zyciowe.

Gość owieczka czarna
nie, drugi dluzszy zwiazek plus dwie przygody. Nigdy nie czulam nadmiernego entuzjazmu przy seksie. fakt, ze moj obecny ma wyjatkowo duze potrzeby, poprzedni chlopak kochal sie ze mna ze 2-3 razy w tygodniu. kurcze ale to tego kocham i ten mnie pociaga, podoba mi sie naprawde, uwielbiam sie z nim przytulac, ale czasem juz sie boje przytulic bo zaraz trzeba sie bedzie bzykac, ech. Nie wiem czasem mysle, ze zrobie nam obojgu krzywde jak sie z nim zwiaze.

a probowalas cwiczyc miesnie kegla? probowac rozne pozycje, ja mam sprawdzone pozycje w ktorych zawsze szczytuje,a w niektorych jest mi tylko przyjemnie.....moze troche urozmaicenia?bielizna, zabawki, zele itp? zmiana otoczenia, rozne miejsca, gry?

Poprostu jestes oziebla.. nic dziwnego.. wczesniej czy pozniej wasz zwiazek sie rozpadnie.. smutne ale prawdziwe..;/

Ja bardzo lubie seks, ale 2-3 razy dziennie przez 5 lat to tez by mi sie nie chcialo.

Gość
A co złego w 2 - 3 razach dziennie. Śmieją się z leniwych chłopów, a same się sypią :o

Owieczko Czarna, po prostu powiedz swojemu facetowi że nie chcesz tak często uprawiać seksu. Zmniejszcie częstotliwość stosunków i problemu nie będzie.

Gość mrowa1234
widzisz jesteś jak moja żona tyle tylko że ona ma orgazmy a nie ma ochoty na seks ty lepiej roztań się z tym twoim facetem jak jeszcze nie macie dzieci i rodziny bo go unieszczęśliwisz na całe życie .Facet potrzebuje sexu jeżeli jest neszczęśliwy to ucieka do innej i to jest mniejsze zło lub sięga po kieliszek.Ja żyję z taką kobietą 15 lat i zaczynam miec tego dośc bo wódy nie piję a na inne laski nie mam poprosu odwagi i czasu

Gość ciamciara
Powiedz stop. Przecież on jest jak automat. To żadna przyjemność. Jestem facetem mam 42 lata i KOCHAM SEKS. Ale co za dużo to niezdrowo. Wszystko ma swoje granice. On traktuje Cię jak przedmiot, który służy wyłącznie do zaspokojenia własnych potrzeb erotycznych i rozładowania napięcia. :)

Gość ciamciara
Mrówa - znajdź sobie kochankę dobrze radzę z własnego doświadczenia. Odżyjesz psychicznie i fizycznie a i w małżeństwie zacznie być lepiej. Tylko jeszcze jedna uwaga w Twoim przypadku kochanka powinna być mężatką to ważne!!! :)

Gość mrowa1234
dzięki za radę :)

Gość mrowa1234
daj namiary na taką chętną :)