Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dead space

Dla kobiet jestem nieudacznikiem bo mam uczucia !

Polecane posty

Gość dead space

nie robie już pierwszego kroku...5 razy z rzędu zrobiłem z siebie idiotę , bo jak nazwać gdy ja licze na coś więcej a dziewczyna wpada w zażenowanie ? I nie wie jak z tego wybrnąć ? człowiek czuje się wtedy jak zero, boli cholernie, że to co inny może mieć za darmo ja nawet za walke nie dostanę........teraz jest lepiej od 6 lat moje relacje z kobietami są czysto koleżeńskie , nie ma tego bólu, upokorzenia itd...a skoro przez te 6 lat mnie ani jedna nie chciała poderwać widocznie moje posunięcie było słuszne...napisałem by wyrzucić to z siebie...wiem, że tak będziecie bronić swojego wygodnego stanowiska w tej sprawie

Gość znaczy sie co robiles
?

Gość to wlasnie ona
no właśnie?

Gość gdzie ci mężczyźni
Ty to materiał na starego kawalera. Przyjmij do wiadomości, że to że pytasz nikogo nie zobowiazuje do odwzajejmnienia uczucia. A za siódmą próbą mogłeś trafic na swoją dziewczynę, ale nie pytałeś, boś tchórz :-P

Gość olejzpierwszego
polecam nie starac sie o uczucia... same ci je dadza jak nie bedziesz o nich pitolil i bedziesz je stoswal w celach rozrywkowych... kobity to takie cos ze zawsze chca tego czego nie ma... warto to wykorzystac a nie pisac durnoty na babskim forum

Gość olejzpierwszego
polecam nie starac sie o uczucia... same ci je dadza jak nie bedziesz o nich pitolil i bedziesz je stoswal w celach rozrywkowych... kobity to takie cos ze zawsze chca tego czego nie ma... warto to wykorzystac a nie pisac durnoty na babskim forum