Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 88100400000

Jak dowiedziec sie czy facet kogos ma?

Polecane posty

Gość 88100400000
Dokloadnie zauroczyl mnie:) Musze dodac ze nigdy nikogo nie mialam i zazwyczaj nie slinie sie na widok pierwszego lepszego "ciacha", ale on jest po prostu ahh. Juz nie chodzi o to ze jest przystojny bo to kwestia gustu( mojej kolezance sie nie podoba), ale o to ze jest najzwyczajniej w swiecie sympatyczny i milo mi sie z nim rozmawia

Gość lucia belucia
według mojej opcji obróć wszystko w żart. Powiedz jemu że gdybyś miała takie zdolności jak On to Twoj chłopak którego nie masz byłby zazdrosny. I do chwili zapytaj a jak on sobie radzi z tym :) Wszystko musi byc powiedziane z uśmiechem. Wtedy zobaczysz co powie .

Gość co za ohyda z niego
zaproś go na degustację swojej osoby, jak się zgodzi to wolny a jak nie te gay

Gość 88100400000
Lulcia ma dobry pomysl. Co o tym myslicie dziewczyny?

Gość nie rób tak
o lucia belucia dobrze ci doradziła zrób tak:)

Gość 88100400000
to dopiero tak za 1,5 tygodnia;) ale i tak juz nie moge sie doczekac:)

Gość 88100400000
to doiero tak za 1,5 tygodnia, ale i tak juz sie nie moge doczekac. Gorzej bedzie jak kogos ma. To sie chyba tam rozrycze;p

Gość nie rób tak
no własnie to rozczarowanie jest najgorsze ja do tej pory też nie wiem choc mysle,że nie ma i sie łudze

Gość lucia belucia
Jak już się nie daj Boże poryczysz ..... to powiedz jemu że urzekła cię jego historia . Oj dobra zartuję ... nie martw się mała ... myśl pozytywnie i pamietaj masz sie usmiechać i być w najlepszym humorze. To dobrze na facetów działa.

Gość 88100400000
tak wiadomo ze to dziala tylko wlasnie...z tym usmiechem to jest problem, bo mam sparalizowana polowe twarzy i wlasnie on mi ja masuje itd. Troche dziwnie to wyglada jak sie usmiecham...

Gość lucia belucia
To jeszcze lepiej pochwal go ze dobrze masuje i z kazdym dniem uśmiechasz się częściej. dzięki niemu z każdym dniam odzyskujesz siebie.

Gość 88100400000
no wlasnie nie odzyskuje bo przeszlo tygodnie nic sie nie poprawilo. lekarze mowia ze potrzeba na to czasu jakies 2 miesiace. Jednak powiedzial ze mam go informowac o poprawie itd. Narazie niestety nie mam sie czymn chwalic:(

Gość lucia belucia
Sama też ćwicz ile się da ... wiesz jak on masuje ... to spróbuj robić dokładnie to co on. Nie wiem czy on też plecy Tobie masuje ? Jesli nie to poproś rodziców, aby spróbowali masować Tobie również plecy wzdłuz kregosłupa . To najlepiej robic przy uzyciu oliwki dla dzieci. Pełną dłonią z wyczuciem.

Gość lucia belucia
Acha i jeszcze stopy ... ale to możesz sobie sama robić ... to napewno Ciebie zrelaksuje ... tez uzyj do tego oliwki.

Gość 88100400000
Masuje mi tylko twarz:) Własnie to jest tak ze on mnie nauczyl jak robic ten masaz bo niesteyt nikt nie ma czasu zeby do mnie przyjezdzac codziennie. Umowilismy sie ze po porstu co jakis czas bedzie przyjezdzal i kontrolowal moje postepy. Oczywiscie codziennie robie sobie masaz plus duzo cwicze. Jednak mimo tego wszystkiego i tak brak jakichkolwiek efektow. pomimo tego mysle ze bedzie dobrze bo to w koncu jest nerw i musi minac troche czasu nim sie zregeneruje.

Gość lucia belucia
Nawet jeśli nie ma efektów (narazie) musisz ćwiczyć nie ma innej rady. I nie przegap tego czasu co teraz masz. Bo to Twoje złote miesiace. Pózniej bedzie trudniej. Nie zniechęcaj się :)

Gość 88100400000
wiem wiem staram sie jak moge i probuje sie nie zniechecac. Jestem cierpliwa i wierze ze niebawem zobacze chociaz jakeis najmniejsze efekty:)

Gość lucia belucia
Czy wiesz coś o medytacjach ?

Gość 88100400000
Nie ...a czy one pomagaja w takich przypadkach?

Gość lucia belucia
Odsłuchaj tych medytacji o świetle . Bardzo fajna rzecz. Wszystkim pomaga :)

Gość 88100400000
Dzieki Lucia poczytam troche

Gość lucia belucia
Dobranoc papa :)

Gość 88100400000
Dzieki dziewczyny za wszystkie rady i wsparcie:) Ja ide spac . dobranoc:) Jutro napisze o moich przemysleniach;)

Gość Nina80_80
U mnie było tak. Przez przypadek zauważyłam w jego aucie fotelik dziecięcy i magazyn kobiecy. Brr nigdy więcej takich sytuacji.

Gość Gdy było mi zle
Kawa nam tutaj nie chodzi o płatna pomoc. Kafeterianki moga same sobie pomóc.

Gość 88100400000
witajm dziewczyny:)

Gość nie rób tak
a no hejka,jak minęła nocka

Gość 88100400000
nocka calkiem ok:) Poleniuchowlaam sobie dzis dlugo oj dlugo:) Jednak niczego sensownego nie wymyslilam i po raz kolejny doszlam do wniosku ze zachowuje sie niepowaznie;p

Gość uetut
ja to jestem prostolinijna... ój facet jak zapytał czy nie poszłabym z nim na kawe (czytaj 1 randka) to zapytałam: ja : "a masz żonę?" on: "nie" ja: "narzeczoną?" on: "nie" ja: "dziewczynę?" on: "nie" ja: "to pojde z Toba na kawę" ps. za stara jestem aby tracic czas i krążyć niepotrzebnie :)