Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomek Wilmowski

Jak facet powinien dbac o siebie

Polecane posty

Gość up*

Gość camember
należy: -używać antyperspirantu, -kąpać się wystarczająco często (co najmniej 1xdziennie) -dbać o zęby -nosić czyste, schludne ubrania -golić się wszędzie tam gdzie się powinno;) -uprawiać jakiś sport dla formy, typu rower, basen PS i tak my kobietki mamy dłuższą listę:P

Gość upupl

Gość romona;)
Gdy tak przyglądam się tym wszystkim komentarzom, z niektórymi zgadzam się jak najbardziej, co niektóre mogą byc cennymi wskazówkami, ale też nie przesadzajmy w końcu facet nie jest kobietą,niech dba o siebie lecz nie do przesady!

Gość aguch-a
Słuchajcie mam pytanie jak dać delikatnie znać mężczyźnie żeby bardziej o siebie dbał?? proszę o pomoc!!!

Gość czekam na dalsze porady
w tym temacie.

Gość logoooo
- mam 24 lata - biorę prysznic raz dziennie albo co drugi dzień (jeśli jeszcze nie śrałem) - od dzieciństwa co wieczór myję zęby (ale dalej mam zółte, stomatolog mówił mi, że nigdy nie będę miał białe zęby bo mam taki kolor naturalne) - włosy myję co dwa albo cztery dni ( ale po myciu kilka godzin mam dalej tłuste włosy więc tego nigdy nie wyleczę ale zawsze mam pachnącą ) - codziennie rano zmieniam gacie, podkoszulki i skarpety - codziennie rano i wieczorem myję pachy i używam kulki Niwea - chodzę w czystych ciuchach i co 2 dzień ubieram inne ciuchy (nie dziurawe) - codziennie lekko perfumuję ( nie za mocno) - 3 razy dziennie chodzę na spacer z psem - zawsze przed wyjściem z toalety myję ręce albo po przyjściu z dworu - golę brodę co 4-7 dni ale nigdy nie będę depilował sobie ciało (to padalsko) - co trzy cztery tygodnie obcinam krótkie włosy 3mm - paznokcie mam obcinaną - nie chodzę do solarium ponieważ mam opaloną z wakacji (chodzą tam tylko pedały ) - nie noszę biżuterii oprócz naszyjnik z krzyżem i nie noszę zegarki bo mam w telefonie A CO NAJLEPSZE ? DALEJ NIE MAM DZIEWCZYNY KUR-WAAAAAA

Gość panibasia
POWINIEN UMYC SYRY AHAHAH

Gość widocznie masz pecha kolego
:D

Gość Kotek72
I dalej nie będziesz miał . Musisz mieć w sobie to COS

Gość ble bleee
pplol

Gość Aristoooteeeles
hehe :) pedaly na solarium? no widzisz to wiesz czemu nie masz laski.. bo sie interesujesz za bardzo facetami.. ja tam raz na jakis czas skocze na solarium i nie widzialem zadnego pedala no ale ok :) poza tym to ze dbasz o siebie to nic Ci nie da jak jestes brzydalem i nie masz charyzmy :) zreszta! ja tam sie nei gole czesto.. wlosy mam tluste jak olej z frytek po 20 smazeniach a mimo to laski lataja za mna i odgonic sie nie moge hehe ;) one lubia chlopakow ktorzy nie sa metro! jebac!

Ja nie miałam siły i nie mam nadal siły do mojego faceta i jego.. dłoni - paznokci.. porażka w jakim one są w stanie a do tego jeszcze... czasami zdarza mu się je obgryzać. Kupię mu niebawem ale jeszcze nie wiem z jakiej okazji.. może bez okazji taki zestaw do pielęgnacji męskich dłoni http://www.jessicacosmetics.com.pl/produkt/146/JESSICA%C2%AE_Gentelmens_Club_Kit_-_zestaw_dla_m%C4%99%C5%BCczyzn