Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nsmalodedm

SYLWESTER

Polecane posty

Gość nsmalodedm

macie juz jakies plany? moze macie godne polecienia miejsca? chodzi mi o spedzenie czasu z facetem

miałam jechać do Lublany ale pozostanie sylwester z bobasem przy cycu przed tv :)

Gość Sylwestra mam w dupie

Gość sylwester...
nieprawda :P

Gość Sylwestra mam w dupie
a to sprawdź:P

Gość nsmalodedm
czekam na poważne odp

kafeteria albo jeżeli będę miał dobry humor i będzie ładna pogoda i będę naprawdę zdesperowany to przejdę się zobaczyć miejski pokaz sztucznych ogni bo na jakiekolwiek zaproszenie nia mam co liczyć :P

Gość nsmalodedm
no wlasnie ja tez mam dosc siedzenia w domu w sylwestra, bo ile mozna. a na sztuczne ognie nie chce sie mi chodzic, co rok to samo

Gość nsmalodedm
up

Gość Brzechwa
Biała sala - czyli własne łóżko

Gość onazesnuu
Z Przyjaciółmi, tam gdzie zawsze - uroczy domek z kominkiem, wysokooo w gorach! Tylko jeszcze nie mamy tematu przewodniego imprezy - przebieramy się jak zawsze, ale w zeszłym roku tak wysoko postawiliśmy sobie poprzeczkę, że trudno nam będzie się samych przeskoczyć :P

Gość kfvmerijgoowepckewf
up pupu

Tak w domu mnie też już nie chce się siedzieć. Wiele małych sal organizuje sylwester i najpewniej tam pójdę. Wcześniej chciałam iść na taki sylwester zorganizowany niedaleko w Hotelu w Rawie Mazowieckiej, ale koleżanka namówiła mnie na inny. Jednak i tak polecam to miejsce. Można je znaleźć na portalach sylwestrowych.

Tak w domu mnie też już nie chce się siedzieć. Wiele małych sal organizuje sylwester i najpewniej tam pójdę. Wcześniej chciałam iść na taki sylwester zorganizowany niedaleko w Hotelu w Rawie Mazowieckiej, ale koleżanka namówiła mnie na inny. Jednak i tak polecam to miejsce. Można je znaleźć na portalach sylwestrowych.

Gość nsmalodedm
Doradźcie mi proszę. Idziemy na bal od 21. O której powinnam się podmyć ?

Gość strażaczka87
czemu wszyscy siedzicie w domu...ja od 10 lat nie spedzałam tego wieczoru w domu bo nosiłoby mnie...zawsze znajdzie sie jakaś impreza

Siedzą, bo na Kafeterii zawsze znajdzie się ktoś żeby pogadać :P A tak poważnie, to trzeba było wziąć chłopaka/znajomych i wynająć apartament w Krakowie, gdzieś koło rynku... Tam zawsze coś się dzieje, a w tym roku na rynku będzie Chylińska.