Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mumu muuuuu

postawić wszystko na 1 kartę?

Polecane posty

Jak Cie kopne w tyłek za ta starą!! :) Ja też mam 30 lat i co?? Wolałabys tkwić w pseudo związku kolejne 5 lat? Wspólne weekendy i seks z rodzicami za ścianą?? Czy czekać aż przyjdzie i powie - wybacz, poznałem Frędzię i ja kocham. A za miesiąc się z nia ożeni... Teraz przynajmniej wiesz na czym stoisz. A to zdecydowanie lepsza sytuacja.

Gość mumu muuuuu
"Wolałabys tkwić w pseudo związku kolejne 5 lat?" No nie, ja nie napisalam że chcialabym być z nim na jego warunkach. Ale myslalam że życie inaczej mi się potoczy. Że w tym wieku będę przynajmniej miała z kimś już jakieś wielkie i pewne plany.

Moja Droga każda kobieta myśli, że jej zycie potoczy sie wg jakiegoś idealnego, ustalonego przez nia planu. Z czego może jakiemuś 1 % niewiast na ziemi sie udaje ;) Energiczna ma racje - życie zaczyna się po 30-tce. Nie chciałabym mieć mniej :) Teraz jeszcze jesteś za bardzo smutna, rozgoryczona, oszukana, załamana, rozdarta i przeżywasz milion innych uczuć, by dostrzegać same jasne strony sytuacji, ale wszystko mija. Wypłacz sie poądnie. To na początek.

Gość kasiakasia grubasia
dobra, niech Cię pocieszy mój zły przykład :P tkwiłam 7 lat w związku, któy powinnam była zerwać po roku, bo już wtedy wiedziałam co jest grane. Ale nie- musiałam sprawdzić do końca czyt. dostac tak po dupie,ze sie już siedzieć nawet na niej nie dało! ;) i tak mając lat 31 byłam sfrustrowana, że nie mam szans na rodzinę i dzieci i że lata zmarnowane i młodość, ale- w końcu byłam wolna. Życie zaczynałam od nowa. Poznałam faceta - tym razem straciłam tylko 1,5 roku - sukces w końcu, nie? :D następny pacjent - straciłam tylko już 5 miesięcy :D:D:D i tak w wieku lat 34 -ech wreszcie los się do mnie uśmiechnął :) poznałam kogoś tak zajebistego, że mi sie to nawet nie śniło, moja druga połówka, z którą rozumiem się bez słów. jesteśmy razem 1,5 roku i chcemy mieć ze sobą wszystko :) Hurrraaaaa :D Na wszystko musi przyjść własciwy czas.... gdybym była mądrzejsza nie straciłabym tyle czasu na niewłasciwe osoby, ale widać te cięzkie doswiadczenia były po coś. Już wiem po co :)