Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskadziewucha

DISCOVERY

Polecane posty

Gość ciekawskadziewucha

Kiedyś bardzo lubiałam kanały discovery a teraz jak je przegladam to mnie szlag trafia! Same programy typu- Amerykanski choper, superjazda, konstrukcje 20 wieku, inzynieria ekstremalna , wielkie projekty ,fight club, superpojazdy itp !!! Same programy dla facetów! Za co ja płace

Gość a może po prostu
masz ubogie zainteresowania? :)

mam szerokie zainteresowania ale niestety discovery ma ubogie programy wszystkie w jednym temacie

Ale discovery to są trzy kanały ,na pewno jest coś ciekawego .J lubię oglądać doktor G,Urazówkę, Spojrzenie w przyszłość .Naprawdę jest wiele ciekawych programów .

Gość ciekawskadziewucha
zapomniałam o sztukach walki i historii oręża. Ryjek te programy o których piszesz ty są albo bardzo póżno albo nie za często, Bo mi trudno trafic na cos innego niż te które wymieniłam

Gość takkkkkkkkkkkkk
Przełącz na TVN Style : - magiel towarzyski - SOS uroda - lekcja stylu - jak dobrze wyglądać nago - miasto kobiet - zaklinacze wnętrz - piekielna kuchnia G Ramsay

Gość ciekawskadziewucha
kiedyś było tam wiecej programów o różnej tematyce

Gość ciekawskadziewucha
medycyna, psychologia, fotografia, komputery, ewolucja itp discovery to nauka a oni ograniczyli sie na walkach i pojazdach

Tak, było kiedyś więcej tematów ale teraz tez jest dużo, tylko jednak masz racje zbyt późno to puszczają .Wszędzie tak jest ,na bbc knowleg też fajne programy ale tylko po nocy można trafić na coś ekstra.

Gość ciekawskadziewucha
Juliusz cezar gdyby mi zalezało na tego typu programach o których piszesz to rzeczywiście przerzuciłabym sie na tvn styl zamiast narzekac na discovery.nie zamykaj wszystkich kobiet w jednej szufladce

Gość discovery umarlo
kiedys discovery bylo inne, teraz non-stop jakies powtorki, ciagle to samo i az krew zalewa, szkoda, tez kiedys lubilem ogladac te programy, a teraz rzadko, tylko wtedy kiedy wiem, ze bedzie leciec cos interesujacego. w ogole tv juz od dawna jest jednym wielkim shitem, ahhhhhh jak ja tesknie za kablowka i tvn24 ajajaaaajjjjjjjj

Gość ciekawskadziewucha
dokładnie, teraz na tvn 24 częściej puszczaja ciekawe dokumenty

Gość wracaj do garów dziewucho
twoim losem jest gotowanie, pranie skarpet mężowi , sprzątanie i zmienianie pieluch dzieciom discovery not for you

Gość esdggtrf
nie znosze brainiaca

Gość ciekawskadziewucha
zatrzymałes sie w czasie kolego , albo sie cofasz zamiast iść do przodu, o tych garach i praniu skarpet powiedz swojej matce,choć wątpie zeby ci przez gardło przeszło więc lepiej sie zamknij i zacznij sie uczyc szacunku do kobiet

Gość w ogóle to jestem zdania
że kobietom powinno się zabronic oglądania telewizji (tyle porzytecznych rzeczy by mogły przez ten czas zrobić) tak samo z komputerami - dla kobiet komuter to tylko rozrywka - a to jakis filmik obejrzec, a to piosekke posłuchać a to na gg ględzić...a mogłyby zlizać przez ten czas podłoge w przedpokoju, umyc okno i wytrzepać dywan.

Ja widziałam polska wersję \"jak to jest zrobione \" ,chyba na tvn turbo nawet ciekawe.Lubie też taki program \"o krok od śmierci\"

no fakt jest na tvn turbo szkoda ze polacy na wszystkie niemalze programy musza miec licencje

A najbardziej lubię \"top gear\"fajny program z odrobiną humoru ,nie wiem tylko czy już jest nowa seria tego bo powtórki to ciągle lecą .

urazówka tez jest niezła no i obierzyswiat który nałogowo oglądam