Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a moze jutro juz bedziesz

jak jest naprawde-czy jedwab tez regeneruje wlosy czy tylko je nablyszcza?

Polecane posty

Gość a moze jutro juz bedziesz

bo jesli nie regeneruje to ja nie widze sensu kupowac

Gość eRZZZ
nie regeneruje tylko w ten dzien w ktory go uzyje jest ok a potem siano a uzywam juz z rok

Gość potwierdzamaaa
tylko w dzien uzycia dziala,włosytroche ładniej wyglądają,

nie regeneruje, nie nawilnza, wrecz przeciwnie, wysusza wlosy, odradzam stosowanie rehularnie, jedwab tylko nablyszcza wlosy,nadaje sie do ukladania fryzury raz na jakis czas

wanesa jedwab może i nie ma właściwości odbuduwujących ale na pewno nie wysusza włosów. nawilże je. sama używam i twierdzę, że dzieki niemu moje wymęczone codziennym myciem i prostowaniem włosy JAKOŚ wyglądają. Polecam jeśli chcesz mieć gładkie i zdrowo wygladające włosy. Majątku przecież nie kosztuje... ja kupiłam z naturasilk za 5zł/15ml. jest bardzo wydajny a używam codziennie

mówię tu oczywiście o jedwabiu, ale nie na bazie alkoholu, bo to oczywiste, że alkohol wysusza

Gość sibi
lepiej kupic jedwab hydrolizowany ,jest to naturalny czynnik nawilzajacy,zmieszać z wodą i np d-pantenolem ,nalać do butelki z rozpylaczem i mamy naturalna odżywkę która i nabłyszcza i wygładza,najlepszy jest czyscy bez dodatków ale taki to tylko kupicie w sklepach naturalnych

Gość mamuńka
Chyba tylko nabłyszcza, nie wiem jak naturalny, bo ten BIOSILK zawiera alkohol denat, co przy dłuzszym stosowaniu jest zabojstwem dla włosków.

Gość juh
pytalam o to u fryzjera i mowila ze jedwab regeneruje ale taki ktory alkoholu nie ma,wiem ze napewno nie ma CHI,a inne to nie wiem bo zapomnialam

Gość zuzuz
eee nie regeneruje przeciez! tylko natluszcza a to daje dorazny efekt lsniacych ladnych wlosow

ja szczerze mowiac nie wiem bo regularni go nie uzywam tylko raz jak mi sie przypomni.ale o wiele ladniejsze mialam wlosy po tym jedwabie z czerwona nakretka CHI,bo po innych mialam bardzo matowe a po tym miekkie.czasem uzyje jak mam mega suche wlosy i inne kosmetyki nie działaja

Gość baa ja to juz mam z 20 nicków
sama nie wiem