Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotki dwa i do łózka

Wóz na kółkach z rączką

Polecane posty

Chciałabym kupic córce taki wóz(skrzynia czy jak tam to nazwać) z raczka do ciągnięcia,mała ciagle zabiera na spacer full zabawek,chciałabym aby miała taki wózek i mogła wozic w nim te wszystkie szpargały tylko nie wiem jak tego szukać na allegro..Czy w zabawkach i pojazdach?Bo tam nie ma.Czy w klockach?Bo były kiedyś takie wózki z klockami w środku.pomózcie proszę

Raz widzialam to na zabawkach- byl komplet: taki wozek z foremkami do piasku.

Gość amingora
mój syn miał cos takiego i oboje sobie chwaliliśmy ten wózeczek:)

No całkiem fajne tylko,moja córka ma 18 miesięcy i nie wiem czy dosiegnie swobodnie do tej raczki

Gość kotki dwa i do łóżka
To jest fajne,trochę duże ale fajne.Tez wózek na zakupy tez jest oki.Może na niego jednak spojrze dokładniej.

Gość amingora
ten wózeczek"na zakupy"jest naprawde ok. cena tez bardzo dobra wiec naprawde warto go kupic. jak teraz sobie z nim ni eporadzi(a myśle,ze znajdzie na niego jakis swój sposób) to iebawem do niego dorośnie,a teraz przyda sie na klocki czy cos podobnego. wózek jest plastikowy ale był super i bardzo długo słuzyl mojemu synkowi. jak było ciepło brał go na dwór,targał ile wlezie a wózek cały czas prezentował się dobrze jaki i słuzył:) naprawde go polecam. to było dosc dawno temu,ale teraz jak go zobaczyłam na allegro to juz mam w obserwowanych bo niebawem bedzie drugi bobas a ze mam takie dobre wspomienia z tym wózkiem to napewno kupie:)