Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooooojhjj

Czy jeśli bede dla dziewczyny pierwszym i się z nią ozenie to ona...

Polecane posty

Gość i tak lepiej dziewice chyba
no to dobrze, przynajmniej cie bedzie facet kochał :) a tak sobie teraz piszecie, ze wolicie dziwke, ale prawda jest taka ze dziwki wszyscy macie za szmaty i nie szanujecie i nie mozecie zniesc tego ze z wasza kobieta ktos sie wczesniej bzykał i np. spuszczał na twarz, potem macie wstret zeby taka całowac (nawet tu na kafe to piszecie) wiec prosze nie kłamać :O poza tym zenada, chcielbyscie miec wszystko a tak nie ma :O

Gość hmh
heh ty znowu dorabiasz ideologi do tego niebanskiego rozdziewiczenia przez twego meza...a więc: MY WOLIMY WIERNE! MY WOLIMY WIERNE! MY WOLIMY WIERNE! MY WOLIMY WIERNE! MY WOLIMY WIERNE! MY WOLIMY WIERNE! MY WOLIMY WIERNE! MY WOLIMY WIERNE! MY WOLIMY WIERNE! MY WOLIMY WIERNE! MY WOLIMY WIERNE! MY WOLIMY WIERNE!

serio byś wolał taka wierna ktora mial twoj kazdy kumpel i rozmawiaja o tym obciąga? no bo sorry, prawdziwy mezczyzna chyba woli byc pierwszy :O

Gość hmh
pozatym ty juz nie jestes jedyna dla swego meza wiec i on moze sie ciebvie brzydzic i na jedno wychodzi....

Gość nie chce mi sie wymyslac
nie jestem ekspertka swiata mezczyzn ;) ale moze masz akurat takie otoczenia a nie inne. Nie wszyscy faceci brzydza sie calowac i wiazac z kims kto mial juz swoj pierwszy raz. Gdyby tak bylo to wydaje mi sie ze naprawde niewiele byloby zwiazkow, bo teraz takie czasy a nie inne i nie zawsze czy to mezczyzni czy kobiety czekaja na tego jedynego i do slubu moze jeszcze.

a kto powiedzial, ze on o tym wie? :P

naprawde nie znasz zadnej kobiety ktora przed swoim mezem miala jednego czy dwoch partnerow ?? Wszystkie jak juz sie rozdziewiczyly przed slubem to potem od razu z calym miastem szly do lozka ??

ale jak nie ma blony to nie wiadomo czy miala 1 czy 51

Gość hmh
''serio byś wolał taka wierna ktora mial twoj kazdy kumpel i rozmawiaja o tym obciąga? no bo sorry, prawdziwy mezczyzna chyba woli byc pierwsz'' uwazasz sie za lepszą od innych z powodu tego dzewictwa.. juz tu otym pisano i wbij sobie do głowy bo piszesz jak prawiczek i kropka..NIE KAZDA ROZDZIEWICZONA TO DZIFFKA!!! pozatym taka co zdradza jest nie lepsza od takiej co gada o niej ''kazdy kumpel''

i wypraszam sobie ze 'zdradzam' bo sie nie puszczam wcale, raz mialam przygode krotka bo sie czulam niedoceniona, ale to zamkniety rozdzial, wiem ze najlepszy jest moj kochany MAZ KTORY MNIE ROZDZIEWICZYL i chyba kazdy facet by tak chcial :) pisalam tylko, ze jest bardzo prawdopodobne ze w zwiazku dziewicy sie taki incydent trafi, ale ze to i tak lepiej dla faceta niz gdyby wziął taka co byla od nowości ruszana

Gość hmh
MY WOLIMY WIERNE! MY WOLIMY WIERNE! MY WOLIMY WIERNE! MY WOLIMY WIERNE! MY WOLIMY WIERNE! MY WOLIMY WIERNE! MY WOLIMY WIERNE! MY WOLIMY WIERNE! MY WOLIMY WIERNE! MY WOLIMY WIERNE! MY WOLIMY WIERNE! MY WOLIMY WIERNE!

Gość hmh
oj gupis gupis prawiczek

Gość ukhuhkuhkk
dziwicom sie nie ufa-to szmaty

ooooojhjj ....zdradzi z ciekawosci? Czy nie powino sie nie ufac dziewicom?? ..a moze taka zostawic...bo pewnie zdradzi? Ja pierdole!! Jak nie-dziewica - to źle...bo sie szmaci itp itd jak dziewica - też zle, bo i tak zdradzi z ciekawosci... sprecyzujcie się w końcu faceci :D

Gość hmh
juz pisalem najlepsza wierna iu kochajaca

Gość hmh
''czy wedlug was prawiczek i kropka 1987 jest normalny? (ost.) '' teraz rozumiem autora topiku :)

i tak lepiej dziewice chyba - powiedz mi czy to dziala w obie strony, gdyby role sie odwrocily i to chodzilo o jego chwile slabosci to tez wszystko bylo by ok ?? Ciekawi mnie tez czy naprawde uwazasz ze zdrada jest tylko wtedy jak sie z kilkoma pojdzie do lozka albo kilka razy z tym samy ?? Pojedynczy "incydent" to juz nie zdrada ?? Jasne mozna uwazac ze w zyciu dziewicy ten incydent jest bardziej prawodpodobny ale to tez chyba zalezy od tego dlaczego dana kobieta byla dziewica. Jesli nie miala sposobnosci czy cos w tym stylu to faktycznie moze i jest wieksze prawdopodobienstwo ze bedzie potem ciekawa jakby to bylo z kims innym. Jednak jesli to kwestia jej glebokich przekonan to malo prawdopodobne ze zrobi to z ciekawosci.

Gość hmh
i tak lepiej dziewice chyba-wychodzi na to ze tym co czekali na partnera do slubu wszystko wolno.noto jeszcze raz... 1.najlepsza to ta wierna 2.nie kazda rozdziewiczona to dzifffka. 3.zdradzajaca to puszczalska i dziffka

Gość ygjuy
przybył frustrat...

Gość ale pierdolicie...
Dziwka albo dziewica - nie ma nic po środku. Czyli faceci też - albo prawiczek albo casanova barów mlecznych rżnący wszystko, co się nawinie...

Gość ale pierdolicie...
Jarek - mógłbyś wreszcie coś przelecieć. Przestałbyś być takim frustratem :P Przecież tyle dziwek dookoła - żadna Cię nie chce?:P

jakby mi dziewczyna powiedziała: \"słuchaj, ponieważ jestem twoją pierwszą więc nie miej mi za złe że się pobzykam kiedyś z jakimś facetem z ciekawości.\" to by mi ręce opadły i pomyślałbym o niej \'dzifka\'. i oczywiście że ważniejsze jest \"teraz\" i \"jutro\" od przeszłości. Każdy normalny woli taką która zdradziła w przeszłości niż w przyszłości ;) @prawiczek: żeby czekać na księżniczkę to wypadałoby być księciem ;)

Gość cvcv
prawiczek z twoim nastawieniem to ty dziewczyny nie znajdziesz, np mnie odrzucasz

jakby facet zdradził to nie jest do wybaczenia, bo on mogl sie 'wybzykac' wczesniej i jego cnota nie jest cenna

cnoto dziwki też nie jest cenna więc nie wiem czemu się tak chwalisz że ją ofiarowałaś mężowi ;)

Gość mmmmgmy