Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiunia1911

specjaliści w języku angielskim proszeni są o pomoc

Polecane posty

Opowiadanie w języku angielskim. ma ono zawierać od 200 do 252 słowek i ma myć z wykorzystaniem czasu past simple w większości, i past countinous i past perfect ze 2/3 razy... więc tak : Ostatnie wakacje spędziłam z moją przyjaciółką Justyną na wsi u moich dziadków. Ponieważ był lipiec pogoda była więc piękna było bardzo gorąco. Chciałyśmy tam odpocząć i naładować się pozytywą energią na nadchdzący rok. Dom dziadków znajdował się pięknej okolicy. niedaleko był las a w nim dużo różnych zwierząt. Miałyśmy dużo do zwiedzania. Byłyśmy bardzo podekscytowane. Nastepnego dnia z samego rana poszłyśmy zwiedzić okolice. Troche się bałyśmy wejść do lasu bo wyglądał troche strasznie. Postaanowiłyśmy jednak wejść i tak sobie chodziłyśmy i nawet nie zauważyłymy że jest już późno gdy chciałyśmy wracać już do domu okazało się że się zgubiłyśmy. Zaczełyśmy panikować straszliwie się bałyśmy . Byłyśmy same w lesie pełnym dziwych zwierząt i odgłowsów które bardzo nas nie pokoiły. Wiedziałyśmy że teraz w tej cimności ne znajdziemy drogi do domu wię poszłyśmy szukać sobie kryjówki by spędzić gdzieś noc Znalazłysmy dość dużą dziure w drzewie i weszłyśmy tam. Noc była dość ciepła więc nie było nam zimno. wkońcu jakoś usnełyśmy. W pewnej chwili usłyszałam jakiś krzyk obudziłam justyne. okazAło się że to babcia nas szukała z dziadkiem bo oni ten las znają bardzo dobrze. Bardzo się ucieszyłysmy gdy ich zobaczyłyśmy. Zabrali nas do domu. Nastepnym razem bardziej uważałyśmy gdy tam szłyśmy by się nie zgubić. Miomo tego złego pizodu pobyt na wsi bardzo nam sie podobał i mam nadzieje że za rok znowu tam pojedziemy.. no pomoże mi ktoś;-)

posiedź nad tym, weź kilka słowników i napisz. Nikt za Ciebie tego nie napisze, w życiu nic nie jest za darmo.

Gość Lektorka86
Chyba śmieszna jesteś...

Gość im here
nieeeee..... tym razem to przegiecie :) naiwnych szukasz??

Gość 88100400000
a mature a ang jak masz zamiar napisac?

Gość 88100400000
Gdybys nie tracila czasu na tym forum to juz pewnie dawno bys napisala to opiwadanie. Serio to nie jest takie trudne.

w necie tego od cholery,wiec szukaj :) a jak chcesz to co napisalas,to napisz jak potrafisz,to na pewno ci bledy poprawia