Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mysza0505

Kierunki studiów.. tyle ich jest co wybrać??

Polecane posty

co sądzicie o architekturze wnętrz?? Ktoś to studiuje?? Czy po tym kierunku w dzisiajszych czasach jest praca?? a co sądzicie o przedmiotach humanistycznych?? warto je studiowac??

Gość idz na polonistyke

Gość Czesław Niewiadomski
Tylko Pedagogikę :D

Gość vz
warto studiowac to, w czym czujesz sie silna.🖐️

U nas w szkole polonistka nam odradzała ten kierunek...ogólnie jest duzo chetnych i potem ciezko znalezc sensowne zajecie chyba ze ktos odnajdzie w sobie powolanie bo mimo ze ja jestem humanistyczna dusza na pewno nie wybiore sie na polonistyke

Gość Moim zdaniem hmmmmmm
to warto iść na techniczne jak informatyka czy ekonomiczne jakieś finanse. Architektura też dobra tylko zorientuj sięcyz trudno zdobyć uprawnienia - bo potem zostaniesz mgr inż bez uprawnień, który nie może nic robić... Co do humanistycznych bym nie polecał, bo jest przesyt osób z takim wykształceniem, ofert pracy dla nich generalnie nie ma no i przede wszystkim studia takie nie uczą rzeczy typowo praktycznych przydatnych w pracy :)

Najlepiej iść na jakiś przedmiot ścisły :)) bo jest zapotrzebowanie na inżynierów:)

Gość ale macie myslenie
co z tego ze powiemy na co warto iść kiedy to od Ciebie zależy na czym sobie dasz rade Kierunki techniczne sa dobre ale dla osób które wiedzą ze sie tym interesuja i dadzą sobie rade Ja wiem ze na tego typu kierunkach na pewno nie dałabym sobie rady

Gość z tym zapotrzebowaien
na inżynierów to też nie tak, bo jest zapotrzebowanie ale na konkretne zawody....

Gość IDZ NA FIZYKE

Gość sdsdfefr
a po maturze z wosu na co najlepiej?

Gość abrakadabrrr
gdyby miala wybór jeszcze raz zalanowac sobie zycie to zamiast na studia poszlabym do zawodówki...powaznie