Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość princessaa

czy laski 162 na obcasie w sukni wygladaja ladnie???

Polecane posty

Gość princessaa

boje sie ze przy taki wzroscie nie bede wygladac tak ladnie jak te laseczki z katalogow

Gość ales ty głupiaaaa
jak laska ma śliczną figurę to zawsze będzie wyglądać ładnie-nieważne ile ma wzrostu

Gość jestem dokładnie tego samego
wzrostu co Ty - miałam prostą sukienkę "rybkę"; podobno wyglądałam ładnie ;)

Gość princessaa
no co pytam tylko. wszystkie te dziewczyny to modelki . to normalne ze zastanawiam sie jak te suknie wygladaja na przecietnym nawet nie wysoki m wzroscie:/

Gość popatrz na allegro
i porownaj, wtedy zobaczysz. wiekszosc dziewczyn nie ma figury na sukienke rybke to raz. sukinki na wiekszosci stron sa retuszowane i wygladaja zupelnie inaczej niz na zywo.

Gość jeśli dziewczyna nosi
na co dzień ciuchy w rozmiarze 34/36, to nawet przy wzroście niższym niż 162 cm będzie ładnie wyglądała i w rybce, i w nieco "bogatszym" fasonie sukni; unikać należy tylko typowej bezy z mocno rozkloszowaną spódnicą na kołach, która skróci sylwetkę i sprawi, że dziewczyna zacznie wyglądac jak wędrująca kopka siana ;) najbardziej uniwersalny jest fason w lekką literke "A", rybka raczej dla wąskobiodrych

Gość princessaa
nawet niewiem co to jest ta rybka. ja rozgladam sie za suknia z gorsetem no i oczywiscie ladny dol najlepiej cos z tiulem ale zeby nie byla strasznie waska

Gość rybka to suknia
jedno lub dwuczęściowa, o charakterystycznym fasonie spódnicy - wąskiej w biodrach, rozszerzająca się dopiero od wysokości kolan; piękny, niebanalny fason, ale raczej dla szczupłych dziewczyn spódnice z wierzchnią warstwą z tiulu wyglądają bardzo ładnie, zwłaszcza na spódnicy w fasonie "luitera A", ale pamiętaj - wersja z "falami" czy "podpięciami-upięciami" na tiulu jest już wybitnie niemodna

Gość princessaa
aha.ja dopiero sie rozgladam powlli po necie co maja. a do salonow zaczne od poczatku grudnia jezdizc bo chce 2 kg zgubic i wtedy bedzie idealnie. wiec poki co nie jestem jescze zorientowana az tak ale podobaja mi sie te http://www.lisaferrera.pl/product_info.php/products_id/67?osCsid=fca7c68d8fd35d12a16990ea17ce32db http://www.lisaferrera.pl/product_info.php/products_id/121?osCsid=fca7c68d8fd35d12a16990ea17ce32db ale zeby moglo byc troche satyny na tym tiulu.

Gość fdhth
nie prawda, ze sukienki rybki sa dla "waskobiordych" ja jestem szerokobiodra i bede miec rybke, tutaj liczy sie proporcja, mierzylam i powiem wam ze w rybce wygladam najkorzystniej, a mam 104 cm w biodrach!! jestem wysoka:178, w sukniach w kasztalcie litery A wygladalam na wieksza niz jestem