Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opopla

Dlaczego dziewczyny ladne i madre czesto w siebie nie wierza?

Polecane posty

Gość elle7
O, wlasnie cie Sami opisalam:D

Gość znam swoja wartosc
i tak jak sami czesto jak juz sie rozkrece i wszystko jest ok, a pojawia sie facet, ktory zwala mnie z nog. zapominam jezyka w gebie, bo boje sie, ze sie wyglupie. czesto spotykam sie z facetami, ktorych wczesniej dobrze znam.

Gość kaziutkowa
echh.... z tym tez mam problem, jak ktorys mi sie spodoba to mogiła ....... o mnie mówią, że jestem 'królową pozorów', że na pierwszy rzut oka mam niewinną twarz i jestem spokojniutka, a jak już mnie poznają bardziej to okazuje się, że jestem rozrywkowym diabełkiem...echhh przez to ludzie sie do mnie często uprzedzają i mają mnie za nudziarę....:/ ale przez 20 lat życia zdążyłam sięprzyzwyczaić :P

elle7---.tak opisałaś może nie do końca ale trochę tak. Im bardziej chce sie facetowi spodobać i postepowac jak inne kobiety w/g zasad wychodzi wielkie G :O

Gość elle7
Polecam Wam swietna ksiazke: Pelna wiara w siebie. Zadna ksiazka nie sprawi, ze z dnia na dzien czlowiek zamienic sie w przebojowa, pewna siebie osobe, ale naprawde warto ja przeczytac.

Gość elle7
*zamieni sie

mam dwie wady jestem zbyt emocjonalna,i druga rzecz nie wiem po jasną cholere zawsze ze wszystkiego sie tlumaczę..co maja inni do tego jak ja żyje/?????musze sie tego oduczyć . ech byle do przodudziewczyny głowa do góry pierś do przodu;) miłego wieczorka

Gość ankietka ....
Kenniks - jeśli traktuje się temat powierzchownie, to masz rację ... :O Inteligencja z pokorą i skromnością ma wiele wspólnego ... nie rozumiesz, to już Twoja sprawa ... Za dużo tłumaczenia .... A kompleksy też są potrzebne .. Inaczej, nad czym tu pracować, jakby każdy uważał się za idealnego ... Wyobrażacie sobie świat, gdzie każdy jest zadowolony z siebie? Bo ja nie .. Świat byłby mdły .. brrr .... Wszystko w świecie jest po coś ... A takie filozofie rodem z piaskownicy są ..... :O

Gość trying.
Jesli kompleksy i niska samocena wplywaja na zycie osobiste ,zawodowe, towarzyskie, to znaczy, ze maja nagatywny wplyw na psychike i nalezy cos z nimi zrobic.

Kobieta w czerwonym berecie- dokładnie, przeczytaj moje wcześniejsze wpisy.

Gość ankietka ....
Owszem zaczynają się od fundamentów .... Swoją drogą trochę jestem zaskoczona targetem tego topiku .. Bo tytuł jest, jaki jest ... Nawet nicki są sugestywne ... a w trakcie wychodzi, że właściwie to nie taka mądra i właściwie to sporo ładniejszych wokół (choćby koleżanka) ... To ciekawe .... Każda ma się za piękną, mądrą i tylko nie wiadomo dlaczego zakompleksioną ... :O Ciekawe ... :P

Gość brak wiary w siebie
chodzi o to, ze nie jestemy brzydulami, nie jestemy tez tepymi laseczkami i zdajemy sobie z tego sprawe, jednak z drugiej strony ciagle czujemy sie gorsze, ciagle sie porownujemy. jelsi tego nie rozumiesz, to juz nie nasza spr.

Gość ankietka ....
brak wiary w siebie - hola! Dlaczego uważasz, że jak ładna to zaraz głupia? Ten stereotyp jest żenujący! :O Widzisz dwie grupy: mądra i tępa laseczka ... A właśnie, że jest sporo inteligentnych i bardzo ładnych dziewczyn ... Kiedyś jeden prof. próbował udowodnić ten stereotyp na mnie podczas egzaminu ... Nie udało mu się, ale to było jedno z najgorszych doświadczeń w moim życiu ... Dziewczyny to co innego, tutaj jestem przygotowana na agresję .. Spotykam się z tym codziennie ... Niestety to typowe ... i takie niskie .. wstyd normalnie ... :O

Gość brak wiary w siebie
nie zrozumialas mnie. przeczytaj mo post raz jeszcze. nie lacze tu wygladu zewnetrznego z byciem inteligentna czy tez nie.

Gość ankietka ....
To co chciałaś powiedzieć określając "tępe laseczki"?

Gość brak wiary w siebie
ze nie jestemy glupie, czy puste, jak co niekotre bywaja, ze mamy w miare rowno pod sufitem:D