Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurrrrrrrrrrrde

zaraz trafi mnie szlag!

Polecane posty

Gość kurrrrrrrrrrrde

grrrrrrrr!!! Nie wiem czy wszyscy ale duuuza czesc meskiej populacji to debile. Nie chodzi mi nawet o to ze zdradzaja, tylko o to ze sa tak wygodni ze szok. Studiuje na pierwszym roku w obcym miescie, wobec czego wynajmuje dwupokojowe mieszkanie (ja +przyjaciolka i moi dwaj dobrzy kumple z gimnazjum). Oni sa spoko, mozna z nim pogadac ok, ale kur wa, sa tak leniwi ze szok! Nic nie zrobia, ich pokoj ich broszka, niech sobie nawet zyrafe w pokoju trzymaja, ale jesli chodzi o kuchnie czy lazienke to totalnie nic. a nawet jesli juz cos zrobia, to na odwal, tak ze trzeba po nich poprawiac. Mysla ze posprzatanie kuchni to pozmywanie brudnych garow. A blaty, kuchenka i podloga to w ogole jakby nie istnialy. Zostalam na ten weekend sama w mieszkaniu, zeby je popsrzatac bo w tygodniu pozniej nie ma kiedy, nauka itp. jak mnie to denerwuje!!! cale zycie cos mamusia za nich robi a pozniej pewnie dobra zonka!!!! Maaasakra. mam zamiar z nimi powaznie dzis lub jutro porozamwiac bo caly weekend nic nie robie tylko sprzatam!!! Do domu nie pojechalam z racji ze po pierwsze nie lubie tego swieta po drugie i tak nikt mi bliski na szczescie nie umarl, wiec sie poswiecilam i zostalam. Wracam zmywac podloge. Musialam sie wygadac:p Modle sie tlyko zeby nie wszyscy faaceci tacy byli :/

hehe,skad ja to znam. u nas smieci potrafily stac dotad,az porzadnie zaczely smierdziec,bo koledzy ich nie wyniesli. ostatecznie i tak wyniosla je ktoras z dziewczyn;p o sprzataniu to nawet mowy nie bylo. a ich pokoj- nawet parowki albo maslo potrafily lezec baaaaaaaardzo dlugo na stoliku. chleb lezal w pokoju az zzielenial i obrosl meszkiem ;p na podlodze pod lozkiem mozna bylo znalezc wszystko. w zyciu takiego syfu nie widzialam. no a my jako dziewczyny musialysmy po nich sprzatac ;p pozdrawiam tego jednego kolege,bo drugi byl nawet porzadny ;D

Gość biedaactwooo

Gość kurrrrrrrrrrrde
Mloda_zalamana -> dzieki , chociaz wiem ze nie tylko ja przezywam ten horror. Z moimi to az tak zle moze nie jest, jedzenie nie lezy na szczescie, ale tak poza tym to wszystko sie zgadza, zwlaszcza ze smieciami!!!! Mnie najbardziej denerwuje ta bezkarnosc. Bo w domu to mamusia wszystko zrobi przeciez synkowi malutkiemu, a pozniej naiwna zona. W moim domu tak nie bedzie ;] ostatnio nawet im powiedzialam ze trzeba ich wychowac bo mi zal ich przyszlych zon xD

Gość faankaanka
heheheh z mopem na nich ! zrobcie sobie podzial, narysujcie tabele i przyczepcie do lodowki, kiedy kto co sprzata i bedzie wiadomo co i jakl, kuchnia, lazienka, przedpokoj i smieci i tygodnie w ktorych kazdy sprzata inna rzecz ! u nas to juz 4 rok sie sprawdza!

Gość faankaanka
i ustalcie jakas kare za niewywiazanie sie z obowiazkow :D

Gość kurrrrrrrrrrrde
o grafiku myslalam wlasnie,super pomysl;* ale co bedzie jak nie beda go przestrzegac? z mopem ?:P A tak powaznie to co im zrobie? chyba im wladuje te wszystkie tluste smierdzace gary do lozka, niech z nimi spia. Wrrr.. A tak prywatnie to tacy sympatyczni, ale porstu z wlasnej woli nic nie zrobia a mi ich ciagle prosic albo kazac tez nie chce. gdyby chociaz sie uczyli i nie mieli czasu, ale oni nie robia nic zupelnie :D calymi dniami graja w kompy i chodza na imprezy, podczas gdy ja z moja przyjacoilka mamy kolokwium za kolokwium i do tego caly dom na glowie. Koniec. DZIS PISZE GRAFIK!

u nas by nie przeszlo ;) w zaden sposob nie mozna bylo ich zmusic. na szczescie juz z nimi nie mieszkamy,chociaz sa super- oprocz tej jednej kwestii ;p;p u mnie w domu oczywiscie rowniez bedzie podzial obowiazkow ;D

Gość faankaanka
pisz pisz to sie sprawdza bo wiadomo na kogo zwalic wine jak wchodzisz do lazienki i widzisz brudna wanne, a tak raz na tydzien jak sie czy lazienke , czy kuchnie PORZADNIE posprzata to pozostaja tylko naczynia i w miare ogarniac codziennie po sobie :) kuchnia lazienka pr zedpokoj smieci asia 1tydz. kasia basia stasia

Gość faankaanka
hehhe mniej wiecej cos takiego i podzial w ktorym tygodniu miesiaca co kto robi :D

Gość kurrrrrrrrrrrde
fankaanka dzieki wielkie, zrobie cos takiego bo przeciez tak dluzej nie mozna. Do tego wszystkiego sa na tyle bezczelni ze jak im powiedzialam no chyba czas cos zmienic to odpowiedzieli ze im sie obecny stan rzeczy bardzo podoba i im odpowiada :| szok

Gość GAFOMANKA
spokojnie policz do 10:P i odrazu lepiej

Gość kurrrrrrrrrrrde
agnes 26 chyba pomylilas topik, bardzo Ci wspolczuje z tym pryszczem ale juz zglosilam twoj post do usuniecia ;] Mam nadzieje ze nie jest to HIV :(

Gość faankaanka
hehehhe no wiadomo, bo nic nie robia :D nie przejmuj sie az tak, zagon ich do roboty :P a pozniej sobie zrobcie maly chillout :D