Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boże Daj Mi Siłę

Jak Odejść??? Proszę pomóżcie Mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

nie daj sobą pomiatać, nawciska Ci słodkie słówka a i tak lezie czasami do tej drugiej

Gość marta209
no niby jak my mamy ci powiedziec ???? co takiego mamy napisac?? jak ci pomoc??? prawie wszyscy maja to samo zdanie ---- zostaw drania bo cie wykorzystuje ,,,,poprostu odejdz nie wiesz jak??? powiedz mu ze ty nie chcesz byc ta 3 , to takie trudne? nie widzisz ze idiotke z ciebie robi?? i wciska ci kity???? Dla tamtej tez zapewne jest taaaaki mily skoro przyjezdza , tylko ze chyba ona o tobie nie wie , a ty wiesz, on tego nei ukrywa!i jeszcze sie zastanawiasz???odejdz ot tak poprostu , nie mogezrozumiec takich kobiet

Gość Fuuuj
on jej nie wykorzystuje, bo jej ten układ jak najbardziej odpowiada:O pasują do siebie. ona lubi cierpieć, on też czuje się jak cierpiętnik wiecznie niezdecydowany i zagubiony:D Bawcie się dobrze dalej:D

Gość marta209
aa to jak jej odpowiada to niech sie meczy , i ryczy a on w tym samym czasie , caluje inna i mowi jej piekne slowka , niezly z niego GUGUs:)

Gość Fuuuj
On - w przeciwieństwie do niej - całkiem nieźle się urządził. Ona robi z siebie cierpiętnicę i co więcej - sprawia jej to wielką frajdę:D:D:D

Gość takie tam duperele...
Napiszę wprost: JESTEŚ JEBNIĘTA!!!!!! A facio ma raj na ziemi: raz przeleci jedną, raz drugą. I każda go kocha, szykuje śniadanka, całuje w łapkę na dzień dobry i w dupkę na dobranoc...Założę się, że grzecznie i z pełnym oddaniem pierzesz mu gacie, które zdejmuje na przyjazd tej drugiej????? Jak dla mnie wygrywasz wszystkie konkursy na beznadzieję roku!!!! P.s. Nie chce Ci się rzygac na myśl, że wczoraj moczył swojego rycerzyka w innym jeziorku???????

Gość Fuuuj
Przecież ona go TAK BARDZO KOOOOOOOOOOOCHA :classic_cool:

Gość całkowicie czarny kot
bardzo współczuję tej dziewczynie bo wlazła w gówno i co gorsza, wie, że wlazła po szyję i wie że smierdzi, ale... to jest jej gówno i ona je kocha

Gość załamana to przesada
o rany:/ rozumiem gdyby nie wiedziała ze ma ta drugą, ale wiedzac ze jest sie drugą tą gorszą bo jawnie godzącą sie na ten chory układ... to poprostu szok! po ile wy macie lat ludzie? masz 15 a on z 16??? bo dorośli ludzie chyba maja olej w głowie! boszzzzzzzzzzz

zapytaj go czy ta druga wie o was? jak sie dowie kopnie go w dupala i ta szuja zostanie dla ciebie:) bedziesz miała to gówno na codzien:) ranyyy jakbym była ta laska co do niego przyjezdza to chyba dolałabym mu domestosa do szamponu:)

a on do niej jezdzi? i co wtedy? nie piszesz nie dzwonisz? siedzisz cichutko jak myszka? jak to w koncu jest?

i pytasz jak odejsc, poprostu bye bye honey ja pasuje, mam dosc tego układu i adios, moze on ma cie tylko za kolezanke? swoja droga skórwiel z niego:(

Gość Boże Daj Mi Siłę
Nie, On do Niej nie jezdzi!

to wez sie zorientuj co to za układ jest z ta laska co?

dziś niedziela wieczór - jutro się zobaczycie zobaczysz zadowolonego i wypoczętego faceta po udanym weekendzie i... zapytasz czy miło spędził czas? włącz instynkt samozachowawczy dziewczyno.

Gość Fuuuj
może trójkącik stwórzcie?D:D:D::D dymanko na wesoło będzie :classic_cool:

Gość Boże Daj Mi Siłę
Ja zawsze jestem u Niego w weekend. Nie wiem czy Ona jeszcze kiedys przyjedzie! Nie wiem. Nie chce wiedzie co to za uklad,chce odejść

jak chcesz odejsc to odejdz proste

hahahahahahahaha BOZE CO LUDZIE MAJA POMYSLY hahahahahaha wez sie kurwa zastanow . czemu chcesz odejsc skoro nie jestescie ze soba?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to weź do łapki swoja szczoteczkę do zębów, która u niego masz i... zaciśnij zęby jak na odwyku, po alkoholu, heroinie czymkolwiek innym - choćbyś miała zygać, łazić po ścianach i wyć... nie wracać, wyrzucić z życia musisz sobie zrobić porządny detoks od swojego toksycznego chłopaka