Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boże Daj Mi Siłę

Jak Odejść??? Proszę pomóżcie Mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Boże Daj Mi Siłę

Rok spotykam się z mężczyzną. Jest mi cięzko ,bo raz na dwa lub 3 miesiace przyjezdza do Niego "ktoś". Ja o tym zawsze wiedziałam:( Wiem zrobilam błąd! Bo widocznie On odebrał to tak,jakby mi to pasowało! Uwierzcie mi juz tyle razy mowilam,ze odchodze,ze chce zeby byl z Nią szczesliwy:( Ze dluzej nie potrafie psuc tego co jest między Nimi:( Ale On zawsze mnie zatrzymywał! Zawsze! Lub pozwolil mi odejsc,ale nie mógł wytrzymać dnia beze mnie...:( Spotykamy się codziennie,poznałam Jego rodzinę,mamy wspolnych znajomych. Nio jak w normalnym zwiazku..tylko ta dziewczyna:( Boże ja juz nie umiem tak żyć:( Chociaz głupia Kocham Go całym sercem! Nad zycie! Jest dla mnie wszystkim:( Wiem ,ze dlugo sie nie pozbieram odchodząc juz naprawdę! Ale wole pocierpiec i pozniej byc z kims,kto bedzie tylko dla mnie,a ja tylko dla Niego... Boże Daj Mi Siłę;(

nie odejdziesz. ja tez nie potrafilam. a teraz to nawet,po czasie,kiedy sie rozlecialo nam sie,marze,by chociaz sie z nim przespac,nawet wtedy kiedy jest z kims. w dupie to mam. wazne,zeby przez chwile byl przy mnie. tylko on juz chyba nie chce.... :( ciesz sie,ze Twoj chce

Gość Boże Daj Mi Siłę
iska ciezko odejsc prawda? Boże te dni które spedzamy razem! Nasze wspólne robienie obiadków!!! Kocham robic mu sniadania do łózka,On mi rowniez robi! Nasze wspolne wypady nad Nasze cudowne miejsce ,którym jest jezioro! Siadamy wtuleni i oglądamy gwiazdki! Marzymy.... Nasze smieszne odzywki do siebie! Nie przezyje ,gdy mi tego zabraknie! Ale będe musiała dac jakos rade:( Dac rade odzwyczaic sie od Jego obecnosci,glosu,pieknych słów i wspaniałych ,najcudowniejszych chwil:( Echhh......

Gość całkowicie czarny kot
nie rozumiem jak to 'ktos' wpada do niego co 2-3 miesiace? co za ktos? jeden i tan sam? kto to jest? tak tak - rozumiem, ze to jakas 'kolezanka' - ale nie miesci mi sie w glowie taki uklad

Gość jutro lecie pamietnik to se
nalej mu krem do depilacji do szamponu ;) i odejdz;) taka moda ostatnio;)

Gość Boże Daj Mi Siłę
To nie jest mój facet ! Po prostu sie spotykamy! Kazdy ma Nas za pare! Ale...;( tak nie jest! Co 2 -3 miesiace przyjezdza ta sama dziewczyna! Ja rozumiem,gdyby mial mnie dla zabawy,sexu! Ale ja sie z Nim nie Kocham! Nie oddaje mu się codziennie! Fakt sypiamy ze sobą,ale to naprawde sporadycznie:( Po co mu ja jestem???? Dlaczego mowi ,ze umrze gdy odejdę? Dlaczego mowi,ze nie zniesie tęsknoty i smutku po moim odejsciu?? Boże pomóz mi to zrozumiec;(

Gość wredna. baba
wlasnie!!!nalej mu kremu do depilacji!!!

Gość Boże Daj Mi Siłę
Po co mam wlac krem do depilacji ??? Nie rozumiem! Ja nie chce sie na Nim msic lub coś podobnego! Nie o to chodzi!

Gość HAKUNAMAMATATA
ale po co ta dziewczyna przyjezdza do niego???kim ona jest dla niego??dlaczego nie jestescie razem????

Gość Boże Daj Mi Siłę
To Jego kobieta!!! Tzn chyba! Albo dooobra przyjaciolka! Nigdy nie pytam Go o to! Bo zawsze to doprowadza mnie do płaczu ! On mowi,ze to skonczy,bo nie jest mu to potrzebne! Ale ja pierdziele;( Nie..ja nie umiem,ja sama nie wiem co on robi i po co;( Wiem co to za dziewczyna,chcialam juz nawet do Niej napisac! Ale cos mnie powstrzymało! Bo nie wiem czy Ona wie o mnie! Nie wydaje mi sie....

dziwisz mu sie? bo ja nie dajesz mu dupy chociaz nie jestescie razem nie mozesz mniec do niego zadnych pretensji wedlug mnie

Gość Boże Daj Mi Siłę
jedenkot Kocham;( Jestem totalną idiotką wiem!;( Wiem! I dlatego chcę abyscie mi pomogli odejsc od Niego raz na zawsze!!!!!!;( Uciec od tej chorej miłości!;(

Gość marta209
Ma dziewczyne , a ciebie do sexu ja tak to zrozumialam, nie wiem nad czym sie zastanawiasz/? gdyby chcial byc z toba po co ta 2-ga????

Gość jamoze nie lubie ale
mój były robił tak przez rok ...ja byłam na odległośc , inną miał na miejscu ... po roku przyjechał tam.. bylismy trzy lata..odszedł sam... do innej.. oczywiscie o tamtej dowiedziałam sie juz po jego odejsciu, to nie jedyne co miał na sumieniu ... powiem tylko jedno uciekaj od takiego skriwela jka najdalej ... taki sie nie zmieni

nie bardzo ogarniam... czyli jak przyjeżdża ta jego 'znajoma', to on ci mówi: sorry, ale w ten weekend sie nie widzimy - basia wpada... ? czy jak?

a z tym szamponem to taka nowa forma pozegnania i orma szybkieg zapomienia ;)

Gość marta209
Odejdz dziewczyno nie mecz sie, a on niech zdecyduje , jak mu na tobie zalezy sam przylezie , nie daj sie wykorzystywac, a on jest egoista , h,mmmmmm dwie laski , jedna nawet wie o drugiej a i tak za nim lazi .... jemu wogole na tobie nie zalezy... wie ze i tak nie odejdziesz .

a chociaz dobry jest? moze to cie trzyma

Gość Boże Daj Mi Siłę
No własnie On jest wspaniały! Kochany,Uroczy...jest bardzo dobry dla mnie! Jego charakter jest naprawdę cudowny! Moze wlasnie,moze to to mnie przy Nim trzyma? Ja nie bede opisywała tutaj jak to z Nami jest! Po prostu proszę Was tylko o pomoc! Powiedzcie mi jak odejsc,ale tak zeby juz nie wrocic! Jeju:(

Gość marta209
uschnie z tesknoty jak odejdziesz............ a ty nie usychasz jak wiesz ze w "ten"week. pieprzy sie z ta dziewczyna ... o materrrrrrrrrrrrr detterrrrrrrrrrr!! w glowie sie nie miesci sznuj sie dziewczyno szanuj!!!!!!

nie o to bytam;) naprawde cie wzielo laska uciekaj poki mozesz

ja rozumiem, że go kochasz, dla miłości jesteśmy w stanie dużo znieść ale przecież nie chcesz być tą trzecią? niech zdecyduje z kim chce być, z Tobą czy z nią...

Gość werone
kto to ''Ktoś". Dziwny ten Wasz układ

proponuje terapeutę, kochana autorko topiku jesteś zaślepiona, omotana i kontaktu z rzeczywistością nie masz rzadnego co więcej: twoja godnośc wzięła sobie urlop i baluje w ciepłych krajach, a rozpanoszył się paniczny wręcz lęk przed samotnością moja rada: terapeuta

kontaktu rzeczywistością Żadnego :-o sorry za błąd:-o

Gość Fuuuj
Ona do niego wpada, on ją całuje, liże, pieści, ona mu obciąga, a ty w tym czasie co robisz?:D Przeżywasz i jęczysz, a brak jakiejkolwiek spójności i logiki w twoim pisaniu. Masz więcj niż 14 lat? to może rozmowa na początek by wystraczyła? taka normalna rozmowa, a nie lawina niedopowiedzień :O