Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozzankma

Co on teraz o mnie mysli????

Polecane posty

Gość rozzankma

Bylam z kims i przewz caly czas ja sie narzucalam,walczylam o ten zwiazek i w koncu odpuscilam i juz przestalam walczyc facet nie odzywa sie tez ale ciekawe co on teraz mysli skoro ja juz nawet nie zaczepiam go ,moze sam sie odezwie ale watpie juz w to ..ja juz nie odezwe sie tyle czasu zmarnowalam

Gość estena
a ile czasu "zmarnowałas"????

Gość sdfsd
wydaje mi sie ze juz nie powinnać o tym myslec, wyszlo jak wyszlo, nie mysl o bylym chlopaku, skoro on tak jakby olewal Cie..szukaj jakiegos ktoremu bedzie zalezalo ;]

Gość rozzankma
rok czasu:-(

łatwo powiedziec....ja rozumiem autorke. i oddalabym zycie za to,by on wreszcie naprawde mnie zapragnal...

Gość estena
ja was tez roumiem , ja sie zakochałam na zabój i jest mi ciezko bo on milczy :(

Gość sdfsd
dziewczyny ja tez jestem troche w temacie bo sama to na wlasnej skórze przeżyłam, i nie jest mi latwo powiedziec, ale ja juz wole byc sama niz sie meczyc z kims..

Gość rozzankma
2 mce juz nie rozmawiamy,nie widzielismy sie a ja nadal nie umiem zapomniec,nie widze innych chlopakow tylko jego a on tak zle mnie traktowal..zakochalam sie tak bardzo ze naprawde trudno mi sie pogodzic ze juz nigdy sie z nim nie spotkam..tak bardzo bym chcial asie odezwac znow pierwsza do niego ale co mi to da nic :-(

Gość bidulkaaaaa
Dziewczyny ja mam to samo :( nie bylismy razem nigdy :( nawet w weekend znalazłam się z nim na jednej imprezie ... pogadalismy , było fajnie ale nic wiecej :( niby rozmawialismy pozniej normalnie na gadu , strzelam mu jakies aluzje ale on nic nie rozumie :( co robic :(

mam to samo,tyle,ze my sie odsc daleko posunelismy,ale nie do seksu... kocham go i teraz,gdyby chcial isc ze mna do lozka dla seksu,bo ma ochote,poszlabym,bo go kocham. czy to zle?

Gość bidulkaaaaa
iska_bj my wczoraj rozmawialiśmy i zadawalismy sobie takie szczere pytania i zapytalam go czy chcialby ze mna uprawiac sex a on odpowiedzial ze tak ... ja wiadomo chce zwiazku a nie sexu bez zobowiazan ale jakby wyszlo ze bylaby okazja to tez bym sie z nim przespala...

Gość popieraaaaaaaam
bylam w tej samej sytuacji, i tez odpuscilam juz, dwa miesiace sie nie odzywam, i cholernie cierpie bo wiem ze go strasznie chce, ale ja juz tak nie moge wiec odpuscilam

bidulkaaaaa podziwiam za szczerosci odwage. naprawde. ja bym bala sie zapytac, w obawie,ze pomysli,ze jestem dziwka i mimo,ze on sam jest kobieciarzem, to powie,ze nie chce. Ale teraz sobie tak mysle,ze kiedys jak Ty sprobuje. I co myslisz z tym zrobic?

Gość rozzankma
Ale ja sie zastanawiam co on teraz o mnie mysli,czemyu przestalam sie narzucac

Gość gbhnjkml./
Ja mialam tak samo. Z tym ze ja zerwalam bo widzialam ze tylko ja zabiegam aby w tym ,,zwiazku" bylo dobrze. No coz, nie ma co sie oszukiwac- strata czasu. On mnie olewal taka prawda. Najgorsze ze zakochałam sie w tym dupku i trwa to do dzis. Mam nadzieje, ze minie, z czasem....

gbhnjkml./ i jak sobie radzisz? jesli ci sie to udaje,to niesamowite. ja z nim nigdy nie bylam,ale bylismy blisko wiele razy. tylko ze od roku sie systematycznie oddalamy. a od wrzesnia to juz w ogole :(

Gość rozzankma
a moze zagadac do niego i sie jeszcze raz narzucic...cierp[ie strasznie

Gość gbhnjkml./
iska_bj Jak sobie radze?? Chyba w ogole sobie nie radze... Udaje tylko ze jakos zycie mija. Tak na prawde zakochalam sie w nim do tego stopnia ze nie potrafie spojrzec na zadnego innego faceta. A moj byly zachowywal sie tak nie w porzadku w stosunku do mnie... tak strasznie mnie to bolało, ale wciaz walczylam o ten zwiazek. Plakalam, cierpialam ale walczyłam. Bo kochałam. Ale musialam sie poddać, rozstac sie, bo gdybym nagle przestala sie odzywac on chyba by pierwszy sie nie odezwal. Musialam uszanowac swoja godnosc i swoja wartosc i sie rozstac z nim, bo dluzej tego ciagnac nie mozna bylo. Ile to ja klamstw uslyszalam od niego... Ile razy dowiedzialam sie ze mi obrabial tylek za plecami... Eh.... Ale wciaz go kocham. Wiem, ze jedyne czego potrzebuje to zapomnienie o nim.

Gość gbhnjkml./
rozzankma - nie rob tego. Dobrze Ci radze, zachowaj swoją godność. Zasługujesz na faceta, dla ktorego bedziesz calym swiatem. Jedyna rada- zapomnij o nim. Wiem,ze to takie trudne i wydaje sie wrecz niemozliwe. Wciaz trzymam jego zdjecia w komputerze i nie potrafie ich wykasowac....

Gość bidulkaaaaa
iska_bj nie boj sie , ja wyszlam z tego zalozenia ze i tak nie mam nic do stracenia, moge tylko zyskac :) ale zyskalam tylko odpowiedz na pytanie i jak do tej pory nic wiecej;( nie wiem juz co mam robic a narzucac sie nie bede bo to dla mnie najgorsza rzecz na swiecie ;(

Gość Dziewuuuchy
co wy biadolicie tego kwiatu pol swiata a tych ktorych mieliscie to dupki chyba nie wiecie jak sie zachowuje facet ktoremu zalezy... zycze Wam zebyscie na takiego trafily, ba, na pewno traficie!

Gość rozzankma
dzieki fakt nie ma co ..ale czasem mam takie napady ze bym to zrobila ,pewnie bym zalowala..musze sie trzymac tak

Gość bidulkaaaaa
ehhhh